Gotovo: Teodosić u Los Anđeles Klipersima!

Miloš Teodosić potpisaće dvogodišnji ugovor vredan 12,3 miliona dolara sa Los Anđeles Klipesima.  Teo izabrao "El Ej" i Kliperse! Novi klub Miloša Teodosića je Los Anđeles Klipers! Ugovor potpisan na dve godine.

Košarka 06.07.2017 | 23:00
Gotovo: Teodosić u Los Anđeles Klipersima!
Ovu vest preneo je najobavešteniji novinar u NBA Adrian Vojnarovski koji ima stoprocentan učinak kada su u pitanju vesti u najjačoj ligi na svetu.

Prethodnih meseci spekulisalo se gde će završiti srpski košarkaš, a kao najčešće destinacije spominjale su se ekipe poput Čikaga, Minesota i drugih klubova.

Ipak, poslednjih dana najviše se pričalo upravo za Kliperse, koji su odlaskom Krisa Pola ostali bez klasičnog plejmejkera. 

Ovim potezom uprava Klipersa napravila je sjajan potez i prosto verujem da svi jedva čekamo da ga vidimo u paru sa Diandre Džordanom i Blejkom Grifinom. 

Svakako sjajna stvar za obe strane, Klipersi su dobili pleja sličnih napadačkih karakteristika kao i Pol, dok je Miloš dobio konačnu šansu da zaigra u NBA.

Gotovo je!

Miloš Teodosić ide u NBA, a nova adresa stanovanja srpskog reprezentativca biće u Los Anđelesu.

Sjajni plej izabrao je zapadnu obalu i Kliperse. Ugovor vredan 12,3 miliona dolara potpisaće na dve godine.

Posle konkretnih najava da će preći u Čikago umesto Ražona Ronda i nakon nagađanja da bi mogao da se pridruži Nemanji Bjelici u Minesoti, u sredu su grčki mediji najavili moguć odlazak Teodosića u Kliperse, koji se dan kasnije i obistinio.

Kliperse je ovog leta napustio Kris Pol (prešao u Hjuston), a menadžment kluba iz "El Eja" u dosadašnjoj zvezdi evropske košarke i CSKA iz Moskve video je idealno rešenje.

Teo je u martu napunio 30 godina i u karijeri je igrao za FMP Železnik, Borac iz Čačka, Olimpijakos i CSKA.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar