Наташа објавила лијепе вијести

Плавокоса певачица отворила је душу и признала да једва чека да роди друго дете.

Србија 06.07.2017 | 22:30
Наташа објавила лијепе вијести
Поп певачица Наташа Беквалац тек је четири месеца у емотивној вези са бизнисменом Луком Лазукићем са којим је недавно отпочела заједнички живот, а сада кују озбиљне планове за будућност.

Она је одговарала на питања новинара, па је признала да јој се јавила жеља да роди друго дете откако је у љубави са Луком.

''Желим, наравно да желим'', признала је певачица и додала да не би рађала само да би својој ћерки Хани подарила брата или сестру, већ из других разлога.

''Свакако да бих волела да имам дете, али не да бих Хани подарила брата или сестру, већ зато што децу сматрам круном љубави. Мора љубав да ме инспирише за то да се остварим као мајка други пут'', објаснила је она.

Извор: Ало

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Санн

07.07.2017 06:02

Ма висе је досадна,љубав и она два разлицита појма.Блесаво

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не размијем

07.07.2017 10:46

Није ми јасан овај цовјек. Мпј царе фаца си успјесан си имас све и ти себи изаберес њу за супругу. Умјесто да надје неку нормалну особу да узива у зивоту,зену која це му дјецу изродит отхранит васпитат.зена која це га вољет постоват ти се ухватис једне натасе за коју бивса југа зна ко је и ста је. Бас ми ти људи нису јасни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

07.07.2017 12:33

ИМА ЛИ ОВА НАТАСА ИКАКВИХ МОРАЛНИХ ГРАНИЦА, ДАНАС СЕ РАЗВОДИ , СУТРА БАНКРОТИРАЛА, ПРЕКОСУЗРА ПОРНО ИНДУСТРИЈА, ТРУДНА.СА СРЕЦОМ И У ЗДРАВЉУ ИЗНИЈЕЛА ТРУДНОЦУ И РОДИЛА ЗДРАВО И ЗИВО ДИЈЕТЕ,АЛИ СИ ДОСАДИЛА ТОЛИКО ДА СУ МИ ОГАВНИ ТВОЈИ НАСТУПИ,ПИЈЕСМЕ И ТВОЈА ФАЦА.