Луди дани Марадоне у Русији и Италији...!

Вотка, хокеј, луди плес са Циганима, исмевање Кириленка, оптужба за покушај обљубе и прозивање Јувентуса! Ако сте уживали током Купа конфедерација, замислите како се тек провео Ел Пибе који је био на лицу места! Ево сведочења његовог пијаног лудовања по Санкт Петербугу, које је настављено у Напуљу.

Фудбал 09.07.2017 | 08:45
Луди дани Марадоне у Русији и Италији...!
Иако му је већ 56 година, Дијего Армандо Марадона не посустаје. Што се добре забаве и живота пуним плућима тиче. Некада му је то била свакодневица, а данас када је већ у позном животном добу година тек понекад "потера керу". Али када га потера, онда то уради до коске.

Тако је било и током три дана у Русији коју је посетио током Купа конфедерација. Легендарни фудбалер је у петак стигао као цењени гост, а у недељу након финала је отишао са оптужбом за покушај обљубе. Е то је онај стари, луди Ел Пибе. Али кренимо редом. 

Одмах на лету приватним авионом ка Санкт Петербургу, где је одиграно финале, снимљен је како "туче" вотку на класичан руски начин. Добар почетак тродневног лудовања!

Онда се, наравно срео са новинарима којима је успео да исприча све најлепше о председнику Владимиру Путину, али и да потврди да би јако волео да седне на клупу руске репрезентације, као и да би било добро да добије тамошње држављанство. Стара је он "курва" и добро зна шта прија уху домаћег читаоца.

Након тога је у суботу уследио туристички и промоциони обилазак царског града, прича и сликање са навијачима, покушај играња хокеја на леду и много, много фотографија са народом на улици. Да све добије цртицу комике побринуо се навијач актуелног шампиона Русије, Спартака који је успео да му окачи шал московског тима и то усред Санкт Петербурга. Марадона свакако није марио.

Увече је следила забава у организацији компаније која га је довела, а којој је присуствовалао много познатих личности Русије, Међу њима и легендарни кошаркаш, сада први човек националог савеза Андреј Кириленко. Марадона је у свом стилу успео да се нашали на рачун своје и висине некадашњег НБА аса.



Како је време одмицало, тако је и Ел Пибе бивао све расположенији провевши вече у лудом плесу са тамошњим чувеним циганским бендом "Петербуржанке", које су од њега добиле, поред много пољубаца и потписане лопте.

Како је време одмицало, тако је и Ел Пибе бивао све расположенији провевши вече у лудом плесу са тамошњим чувеним циганским бендом "Петербуржанке", које су од њега добиле, поред много пољубаца и потписане лопте.

Журка је одмах почела, али се за једну од лепотица још брже и завршила. Њу су радници обезбеђења нашли полуголу и уплакану у ходнику хотела, а када су је питали шта се дешава испричала је да је Марадона покушао да је пред свима скине до коже, те је она побегла. Она је касније полицији посведочила да јој је Аргентинац понудио 500 евра за секс, али да је она одбила пошто је новинарка која је само хтела да проведе неко време са легендарним фудбалером и да о томе направи причу. Па добила је причу...

Некако се ујутру пробудио и спаковао, па је уследио пут у вољени Напуљ где је синоћ проглашен за почасног грађанина, пре свега зато што је је локалном клубу Наполију донео две титуле првака Италије. А тамо је журка настављена и то уз пуну подршку целог Напуља! Како и приличи таквој легенди. Очигледно добро "подгрејан" излетео је у једном тренутку са забаве у хотелу поводом веике части коју је доживео, истрчао на улицу, попео се гол до паса на комби и почео да пева "Ко не навија, он је Јувентино!" Наравно, окупљена раја се одмах придружила и хорски наставила да вређа навијаче омраженог Јувентуса.



И то је то за овај пут од нашег Дијега, који је био нешто смиренији пре неколико година када је посетио Србију. Чини се да се стари враг пробудио у њему. И нека је, само да се мане кокаина, он га је и упропастио.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар