Ludi dani Maradone u Rusiji i Italiji...!

Votka, hokej, ludi ples sa Ciganima, ismevanje Kirilenka, optužba za pokušaj obljube i prozivanje Juventusa! Ako ste uživali tokom Kupa konfederacija, zamislite kako se tek proveo El Pibe koji je bio na licu mesta! Evo svedočenja njegovog pijanog ludovanja po Sankt Peterbugu, koje je nastavljeno u Napulju.

Fudbal 09.07.2017 | 08:45
Ludi dani Maradone u Rusiji i Italiji...!
Iako mu je već 56 godina, Dijego Armando Maradona ne posustaje. Što se dobre zabave i života punim plućima tiče. Nekada mu je to bila svakodnevica, a danas kada je već u poznom životnom dobu godina tek ponekad "potera keru". Ali kada ga potera, onda to uradi do koske.

Tako je bilo i tokom tri dana u Rusiji koju je posetio tokom Kupa konfederacija. Legendarni fudbaler je u petak stigao kao cenjeni gost, a u nedelju nakon finala je otišao sa optužbom za pokušaj obljube. E to je onaj stari, ludi El Pibe. Ali krenimo redom. 

Odmah na letu privatnim avionom ka Sankt Peterburgu, gde je odigrano finale, snimljen je kako "tuče" votku na klasičan ruski način. Dobar početak trodnevnog ludovanja!

Onda se, naravno sreo sa novinarima kojima je uspeo da ispriča sve najlepše o predsedniku Vladimiru Putinu, ali i da potvrdi da bi jako voleo da sedne na klupu ruske reprezentacije, kao i da bi bilo dobro da dobije tamošnje državljanstvo. Stara je on "kurva" i dobro zna šta prija uhu domaćeg čitaoca.

Nakon toga je u subotu usledio turistički i promocioni obilazak carskog grada, priča i slikanje sa navijačima, pokušaj igranja hokeja na ledu i mnogo, mnogo fotografija sa narodom na ulici. Da sve dobije crticu komike pobrinuo se navijač aktuelnog šampiona Rusije, Spartaka koji je uspeo da mu okači šal moskovskog tima i to usred Sankt Peterburga. Maradona svakako nije mario.

Uveče je sledila zabava u organizaciji kompanije koja ga je dovela, a kojoj je prisustvovalao mnogo poznatih ličnosti Rusije, Među njima i legendarni košarkaš, sada prvi čovek nacionalog saveza Andrej Kirilenko. Maradona je u svom stilu uspeo da se našali na račun svoje i visine nekadašnjeg NBA asa.



Kako je vreme odmicalo, tako je i El Pibe bivao sve raspoloženiji provevši veče u ludom plesu sa tamošnjim čuvenim ciganskim bendom "Peterburžanke", koje su od njega dobile, pored mnogo poljubaca i potpisane lopte.

Kako je vreme odmicalo, tako je i El Pibe bivao sve raspoloženiji provevši veče u ludom plesu sa tamošnjim čuvenim ciganskim bendom "Peterburžanke", koje su od njega dobile, pored mnogo poljubaca i potpisane lopte.

Žurka je odmah počela, ali se za jednu od lepotica još brže i završila. Nju su radnici obezbeđenja našli polugolu i uplakanu u hodniku hotela, a kada su je pitali šta se dešava ispričala je da je Maradona pokušao da je pred svima skine do kože, te je ona pobegla. Ona je kasnije policiji posvedočila da joj je Argentinac ponudio 500 evra za seks, ali da je ona odbila pošto je novinarka koja je samo htela da provede neko vreme sa legendarnim fudbalerom i da o tome napravi priču. Pa dobila je priču...

Nekako se ujutru probudio i spakovao, pa je usledio put u voljeni Napulj gde je sinoć proglašen za počasnog građanina, pre svega zato što je je lokalnom klubu Napoliju doneo dve titule prvaka Italije. A tamo je žurka nastavljena i to uz punu podršku celog Napulja! Kako i priliči takvoj legendi. Očigledno dobro "podgrejan" izleteo je u jednom trenutku sa zabave u hotelu povodom veike časti koju je doživeo, istrčao na ulicu, popeo se gol do pasa na kombi i počeo da peva "Ko ne navija, on je Juventino!" Naravno, okupljena raja se odmah pridružila i horski nastavila da vređa navijače omraženog Juventusa.



I to je to za ovaj put od našeg Dijega, koji je bio nešto smireniji pre nekoliko godina kada je posetio Srbiju. Čini se da se stari vrag probudio u njemu. I neka je, samo da se mane kokaina, on ga je i upropastio.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar