Милан продао Куцку и зарадио дупло!

Росонери почели с рашчишћавањем тима, следи још десетак продаја.

Фудбал 10.07.2017 | 14:00
Милан продао Куцку и зарадио дупло!
Милан је у досадашњем делу прелазног рока потрошио 158.000.000 евра на појачања и пробио буџетску границу за појачања од 150.000.000 евра колико су Кинези издвојили свог новца за довођење играча. Тако да ће све остало у наставку фудбалске пијаце морати да се финансира од продаја играча.

Први корак је направљен. Милан је договорио прву озбиљну продају овог лета. Са Трабзоном је постигнут договор о трансферу словачког везисте Јураја Куцке. Росонери су прихватили понуду са обале Црног мора тешку 6.000.000 евра.

Што и није лоше се обзиром да Куцка има 30 година, да се није баш показао на Сан Сиру и да је пре две године плаћен 3.000.000 евра. Дакле, Росонери су упркос неповољним околностима зарадили дупло на словачком везисти.

Он је две године међу најстандарднијим играчима Росонера, дошао је као жеља СинишеМихајловића који га је опет желео и у Торину, али је понуда Трабзона била примамљивија. Турски медији најављују долазак Куцке у Истанбул до краја дана. Следе лекарски прегледи и параф.

Интер је пре Куцке желео Гарија Медела, договорио је услове са Интером, али је чилеански везиста одбио селидбу у Турску јер се нада повратку у Боку. Избор је после тога пао на Куцку.

Милан је пре Куцке продао само двојицу играча. Инкасирао је по милион евра од продаја Дијега Лопеза у Еспањол и малдог Луке Вида у Аталанту. Очекује се да до краја прелазног рока буду продати Бака, Лападула, Бертолаћи, Нијанг, Палета, Де Шиљо, Ванхиони, Соса, Хозе Маури, а можда и Запата или Гомез.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар