Milan prodao Kucku i zaradio duplo!

Rosoneri počeli s raščišćavanjem tima, sledi još desetak prodaja.

Fudbal 10.07.2017 | 14:00
Milan prodao Kucku i zaradio duplo!
Milan je u dosadašnjem delu prelaznog roka potrošio 158.000.000 evra na pojačanja i probio budžetsku granicu za pojačanja od 150.000.000 evra koliko su Kinezi izdvojili svog novca za dovođenje igrača. Tako da će sve ostalo u nastavku fudbalske pijace morati da se finansira od prodaja igrača.

Prvi korak je napravljen. Milan je dogovorio prvu ozbiljnu prodaju ovog leta. Sa Trabzonom je postignut dogovor o transferu slovačkog veziste Juraja Kucke. Rosoneri su prihvatili ponudu sa obale Crnog mora tešku 6.000.000 evra.

Što i nije loše se obzirom da Kucka ima 30 godina, da se nije baš pokazao na San Siru i da je pre dve godine plaćen 3.000.000 evra. Dakle, Rosoneri su uprkos nepovoljnim okolnostima zaradili duplo na slovačkom vezisti.

On je dve godine među najstandardnijim igračima Rosonera, došao je kao želja SinišeMihajlovića koji ga je opet želeo i u Torinu, ali je ponuda Trabzona bila primamljivija. Turski mediji najavljuju dolazak Kucke u Istanbul do kraja dana. Slede lekarski pregledi i paraf.

Inter je pre Kucke želeo Garija Medela, dogovorio je uslove sa Interom, ali je čileanski vezista odbio selidbu u Tursku jer se nada povratku u Boku. Izbor je posle toga pao na Kucku.

Milan je pre Kucke prodao samo dvojicu igrača. Inkasirao je po milion evra od prodaja Dijega Lopeza u Espanjol i maldog Luke Vida u Atalantu. Očekuje se da do kraja prelaznog roka budu prodati Baka, Lapadula, Bertolaći, Nijang, Paleta, De Šiljo, Vanhioni, Sosa, Hoze Mauri, a možda i Zapata ili Gomez.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar