Надал: Ако некад не сумњаш у себе, арогантан си!

Шпански тенисер Рафаел Надал каже да чак и најбољи спортисти понекад сумњају у своје одлуке на терену.

Тенис 06.07.2017 | 19:15
Надал: Ако некад не сумњаш у себе, арогантан си!
Надал је прошао даље победом над Доналдом Јангом 3-0, 6:2, 6:4, 7:5 и сматра да је одиграо солидан меч.

"Мислим да сам одиграо коректан меч, осим брејка који ми је направио на крају држао сам ситуацију под контролом. Мислим да радим праве ствари и да играм добро. Надам се да ћу наставити овако, да будем спреман и можда подигнем свој ниво. Не знам колико ћу далеко стићи, али тренутно не размишљам о томе", рекао је Надал. 

Иако је у најбољој позицији да после Вимблдона преузме прво место од Ендија Марија, Надал се више фокусира на наредни меч и противника мислећи да је кључно остати "на земљи". 

"Нормално је сумњати када морате да доносите одлуке, осим ако нисте превише арогантни, тако је и у спорту. Када не играте добро, када се повређујете често, онда сумњате што је важно јер онда поштујете противника. Када сте на терену и знате да је сваки противник опасан. Зато не можете да се опуштате и константно морате да напредујете", каже Шпанац. 

Надал ће у трећој рунди играти против Карена Качанова који је у другом колу био бољи о Монтеира из Бразила са 3-1. Наредног противника је Шпанац кратко прокоментарисао,"Он је сјајан играч".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар