Нема се времена за губљење...!

Конкуренција је страшна: Реал одмах кренуо по Мбапеа! Краљевски клуб мора да убрза планове јер је добио више него озбиљног противника у борби за Француза.

Фудбал 08.07.2017 | 10:00
Нема се времена за губљење...!
План је био да се овог лета постигне усмени договор и да се Килијан Мбапе наредног лета пресели у Реал Мадрид, ствари морају да се убрзају. Озбиљна претња се надвила над Реалове планове - Пари Сен Жермен! шампион Европе је спреман да убрза цео посао и већ у овом прелазном року заврши посао како не би остао без великог појачања...

Монаку само остаје да седи и гледа како богаташи ломе копља и истресају новчанике у борби за најталентованијег фудбалера света. Обештећење ће бити огромно, највеће у историји фудбала, а трансфер највише зависи од воље играча. Монако је дао одрешене руке Мбапеу да бира када ће и где отићи. Кнежевима је свеједно јер ће од продаје инаксирати абнормалну суму за тинејдћера.

Промена плана у Реалу је уследила након сазнања да је Пари Сен Жермен почео да стеже обруч око највеће наде Француске. До сада су у Монако стизале понуде Арсенала и Ливерпула вредне преко 100.000.000 евра, али ни клуб, ни играч нису били заинтересовани. Мбапе жели нешто атрактивније од Редса и Ганерса.  

А онда се појавио ПСЖ спреман да Монаку плати невероватних 140.000.000 евра за Мбапеа! Такву понуду је валсник светаца Насер Ал Келаифи представио Монаковом гази Риболовљеву. Наравно, Рус се није нећкао...

Други део Ал Келаифијеве мисије је да убеди Мбапеа који жели да пређе у Реал. Младић је рођен у околини Париза, постао би симбол Пари Сен Жермена, а клуб са Парка принчева би му сигурно понудио боље финансијске услове од Реала. Зато су у Мадриду алармирани и синоћ су ступили у нове преговоре са Мбапеом. Сада му нуде да одмах пређе у Мадрид и увервајају га да ће бити минутаже за све иако нико од ББЦ трилинга неће напустити клуб.

На Мбапеу је да изабере. Реал и Зидан су најатрактивније решење. Али у Паризу вби играо више и био би боље плаћен...

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар