Nema se vremena za gubljenje...!

Konkurencija je strašna: Real odmah krenuo po Mbapea! Kraljevski klub mora da ubrza planove jer je dobio više nego ozbiljnog protivnika u borbi za Francuza.

Fudbal 08.07.2017 | 10:00
Nema se vremena za gubljenje...!
Plan je bio da se ovog leta postigne usmeni dogovor i da se Kilijan Mbape narednog leta preseli u Real Madrid, stvari moraju da se ubrzaju. Ozbiljna pretnja se nadvila nad Realove planove - Pari Sen Žermen! šampion Evrope je spreman da ubrza ceo posao i već u ovom prelaznom roku završi posao kako ne bi ostao bez velikog pojačanja...

Monaku samo ostaje da sedi i gleda kako bogataši lome koplja i istresaju novčanike u borbi za najtalentovanijeg fudbalera sveta. Obeštećenje će biti ogromno, najveće u istoriji fudbala, a transfer najviše zavisi od volje igrača. Monako je dao odrešene ruke Mbapeu da bira kada će i gde otići. Kneževima je svejedno jer će od prodaje inaksirati abnormalnu sumu za tinejdćera.

Promena plana u Realu je usledila nakon saznanja da je Pari Sen Žermen počeo da steže obruč oko najveće nade Francuske. Do sada su u Monako stizale ponude Arsenala i Liverpula vredne preko 100.000.000 evra, ali ni klub, ni igrač nisu bili zainteresovani. Mbape želi nešto atraktivnije od Redsa i Ganersa.  

A onda se pojavio PSŽ spreman da Monaku plati neverovatnih 140.000.000 evra za Mbapea! Takvu ponudu je valsnik svetaca Naser Al Kelaifi predstavio Monakovom gazi Ribolovljevu. Naravno, Rus se nije nećkao...

Drugi deo Al Kelaifijeve misije je da ubedi Mbapea koji želi da pređe u Real. Mladić je rođen u okolini Pariza, postao bi simbol Pari Sen Žermena, a klub sa Parka prinčeva bi mu sigurno ponudio bolje finansijske uslove od Reala. Zato su u Madridu alarmirani i sinoć su stupili u nove pregovore sa Mbapeom. Sada mu nude da odmah pređe u Madrid i uvervajaju ga da će biti minutaže za sve iako niko od BBC trilinga neće napustiti klub.

Na Mbapeu je da izabere. Real i Zidan su najatraktivnije rešenje. Ali u Parizu vbi igrao više i bio bi bolje plaćen...

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar