Дани су у питању...!

Партизан иде преко својих могућности да доведе највеће појачање! Одговор вероватно већ до краја седмице. . .

Фудбал 07.07.2017 | 23:45
Дани су у питању...!
Немања Милетић за 350.000 евра да се надомести одлазак Николе Миленковића у Фјорентину. А после првог, следећи новајлија Партизана овог лета требало би да буде - Сејдуба Сума.

Све указује на то да ће црно-бели у најскорије време дочекати везисту Слована из Братиславе, пошто су управе два клуба пред склапањем пословног аранжамана. То је српској фудбалској јавности предочио Милош Вазура, генерални директор Парног ваљка.

„Близу смо договора, мислим да су у питању дани. Играч хоће да дође, наш спортски директор држи све договоре са играчем, а ја причам са клубом. Очекујем за дан-два да ће се знати прецизнији одговори“, саопштио је Вазура у камеру ТВ Партизан.

Подсетимо, Словаци за свог најбољег играча траже обештећење до 1.500.000 евра, али је Партизан понудио, шушка се, 1.200.000 уз проценте од наредне продаје, што би - верују у Хумској 1 - требало да одобровољи малдго газу клуба из Братиславе, који је у претходна три прелазна рока одбијао да прода репрезентативца Гвинеје.

„Код њих је био и неки празник, нису радили два дана. Ићи ћемо и преко наших могућности, јер шансе да се игра Лига шампиона или Лига Европе нису тако честе. Оно што нама тражи спортски сектор морамо да одрадимо. Мислим да ће решење бити позитивно по Партизан“.

Вазура је изразио задовољство што је управа клуба испунила обећање и сачувала шампионски тим, па изузев од раније договореног трансфера Николе Миленковића, нико други није напустио Топчидерско брдо.

„Оно што смо говорило крајем сезоне се остварило, наше највеће појачање је да остане овај тим на окупу. Није било лако, јер има много великих клубова који се интересују за буквално све играче Партизана, од Леонарда, Ђурђевића, Јанковића. За све се интересују... Договор са играчима је такав да нико, засад, не може да иде из Партизана. Довели смо најбоље могуће решење за тренера (Мирослава Ђукића, оп. аут.), довели смо играча из Белгије Милетића, он се полако уклапа, Партизан ће издвојити 350.000 евра за тај трансфер и наравно оно што занима наше навијаче јесте Сума. Очекујем да се то ускоро реши“, оптимиста је Милош Вазура, генерални директор Партизана.

Црно-бели су се јуче вратили са припрема из Словеније и у Београду настављају уигравање тима за почетак квалификација за Лигу шампиона. Први меч другог кола, против подгоричке Будућности, на програму је 11. јуна у Хумској 1.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар