Dani su u pitanju...!

Partizan ide preko svojih mogućnosti da dovede najveće pojačanje! Odgovor verovatno već do kraja sedmice. . .

Fudbal 07.07.2017 | 23:45
Dani su u pitanju...!
Nemanja Miletić za 350.000 evra da se nadomesti odlazak Nikole Milenkovića u Fjorentinu. A posle prvog, sledeći novajlija Partizana ovog leta trebalo bi da bude - Sejduba Suma.

Sve ukazuje na to da će crno-beli u najskorije vreme dočekati vezistu Slovana iz Bratislave, pošto su uprave dva kluba pred sklapanjem poslovnog aranžamana. To je srpskoj fudbalskoj javnosti predočio Miloš Vazura, generalni direktor Parnog valjka.

„Blizu smo dogovora, mislim da su u pitanju dani. Igrač hoće da dođe, naš sportski direktor drži sve dogovore sa igračem, a ja pričam sa klubom. Očekujem za dan-dva da će se znati precizniji odgovori“, saopštio je Vazura u kameru TV Partizan.

Podsetimo, Slovaci za svog najboljeg igrača traže obeštećenje do 1.500.000 evra, ali je Partizan ponudio, šuška se, 1.200.000 uz procente od naredne prodaje, što bi - veruju u Humskoj 1 - trebalo da odobrovolji maldgo gazu kluba iz Bratislave, koji je u prethodna tri prelazna roka odbijao da proda reprezentativca Gvineje.

„Kod njih je bio i neki praznik, nisu radili dva dana. Ići ćemo i preko naših mogućnosti, jer šanse da se igra Liga šampiona ili Liga Evrope nisu tako česte. Ono što nama traži sportski sektor moramo da odradimo. Mislim da će rešenje biti pozitivno po Partizan“.

Vazura je izrazio zadovoljstvo što je uprava kluba ispunila obećanje i sačuvala šampionski tim, pa izuzev od ranije dogovorenog transfera Nikole Milenkovića, niko drugi nije napustio Topčidersko brdo.

„Ono što smo govorilo krajem sezone se ostvarilo, naše najveće pojačanje je da ostane ovaj tim na okupu. Nije bilo lako, jer ima mnogo velikih klubova koji se interesuju za bukvalno sve igrače Partizana, od Leonarda, Đurđevića, Jankovića. Za sve se interesuju... Dogovor sa igračima je takav da niko, zasad, ne može da ide iz Partizana. Doveli smo najbolje moguće rešenje za trenera (Miroslava Đukića, op. aut.), doveli smo igrača iz Belgije Miletića, on se polako uklapa, Partizan će izdvojiti 350.000 evra za taj transfer i naravno ono što zanima naše navijače jeste Suma. Očekujem da se to uskoro reši“, optimista je Miloš Vazura, generalni direktor Partizana.

Crno-beli su se juče vratili sa priprema iz Slovenije i u Beogradu nastavljaju uigravanje tima za početak kvalifikacija za Ligu šampiona. Prvi meč drugog kola, protiv podgoričke Budućnosti, na programu je 11. juna u Humskoj 1.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar