Ухапшен Милан Обућина

Некадашњи генерални секретар Југословенског спортског друштва /ЈСД/ "Партизан" Милан Обућина ухапшен је због злоупотребе службеног положаја, јавио је "Блиц".

Србија 06.07.2017 | 09:37
Ухапшен Милан Обућина
Обућина је тренутно члан Управног одбора Фудбалског клуба "Партизан".

(Срна)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Навијач Борца БЛ

06.07.2017 09:00

Ја дуго пратим спорт, немогуће да у ФКП и ФКЦЗ има поштени пардон лопова.Па мој Борац ( у свим спортовима уништили су прво СДС и њихови тајкуни па сад завршавају СНСД и њихови од Борца неће остати ни Б). Али ..би га па Бањалучани су национална мањина у БЛ. Кажу родни лист да си рођени Гламочак или Дрварчанин 5000КМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пунто

06.07.2017 09:45

Коњу један па ти Гламоцаци и Дрварцани и имају паре,да немају неби ни досли у Б Луку,да нема њих ста би ви кад сте ко црквени мисеви.

Name

Турбоскара

10.07.2017 17:33

Ало пунто какве паре на неким полозајима ко уси и са становима и аутима са дрзавним кредитима.Уфатила опанак асвалт па су најгори ти и таки ко ти јебе ..и љаксе и малоградјани. Који су од града направили сељаклук док хрокцу рокцу подрогују прде смрде медју собом се ословљавају као господине и господјо а до јуце сјекирама гасили свјетло.Никад пд нки бањалуцана родио си се такав и умирес такав.Гробови родбине су тамо а не у бл.Буди какав си слусо сам две рпдјене сестре из дрвара како се свадјају и једна другој је. е маму сељацку и називају се сељанкама А ти свирај ку...у