Uhapšen Milan Obućina

Nekadašnji generalni sekretar Jugoslovenskog sportskog društva /JSD/ "Partizan" Milan Obućina uhapšen je zbog zloupotrebe službenog položaja, javio je "Blic".

Srbija 06.07.2017 | 09:37
Uhapšen Milan Obućina
Obućina je trenutno član Upravnog odbora Fudbalskog kluba "Partizan".

(Srna)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Navijač Borca BL

06.07.2017 09:00

Ja dugo pratim sport, nemoguće da u FKP i FKCZ ima pošteni pardon lopova.Pa moj Borac ( u svim sportovima uništili su prvo SDS i njihovi tajkuni pa sad završavaju SNSD i njihovi od Borca neće ostati ni B). Ali ..bi ga pa Banjalučani su nacionalna manjina u BL. Kažu rodni list da si rođeni Glamočak ili Drvarčanin 5000KM.

ODGOVORITE
Name

punto

06.07.2017 09:45

Konju jedan pa ti Glamocaci i Drvarcani i imaju pare,da nemaju nebi ni dosli u B Luku,da nema njih sta bi vi kad ste ko crkveni misevi.

Name

Turboskara

10.07.2017 17:33

Alo punto kakve pare na nekim polozajima ko usi i sa stanovima i autima sa drzavnim kreditima.Ufatila opanak asvalt pa su najgori ti i taki ko ti jebe ..i ljakse i malogradjani. Koji su od grada napravili seljakluk dok hrokcu rokcu podroguju prde smrde medju sobom se oslovljavaju kao gospodine i gospodjo a do juce sjekirama gasili svjetlo.Nikad pd nki banjalucana rodio si se takav i umires takav.Grobovi rodbine su tamo a ne u bl.Budi kakav si sluso sam dve rpdjene sestre iz drvara kako se svadjaju i jedna drugoj je. e mamu seljacku i nazivaju se seljankama A ti sviraj ku...u