Холивуд у Голден Стејту: Стиже "Свеги Пи"!

Дугогодишњи бек Лејкерса појачаће шампиона бар на сезону.

Кошарка 07.07.2017 | 20:30
Холивуд у Голден Стејту: Стиже "Свеги Пи"!
Важна вест из НБА:

Ник Јанг (32), познат и по надимку "Свеги Пи", стиже међу прваке!

Искусни шутер, рођен 1985, потписаће једногодишњи уговор са Голден Стејт Вориорсима и додатно појачати спољну линију најбољег тима света.

Познат по кошаркашком умећу, ексцентричном понашању и бурној вези са реперком Иги Азалејом, Јанг је претходних година у Лос Анђелесу неретко био у центру пажње и сигурно ће усмерити додатна светла рефлектора и ка "ратницима" (ако је то уопште могуће)

За тим из "Ел-Еја" Јанг је одиграо четири сезоне, у прошлој просечно постизао 13,2 поена, а за себе је и пред Коби Брајантом знао да каже да нико не може да га сачува.

Такође, хвалио се пред новинарима и да "не може да промаши", а сплетом околности у јавност је процурио и снимак на којем се хвалио да је варао познату вереницу. Уз то, познат је и по огромној колекцији патика.

У новој сезони, Јанг ће имати шансу да игра у звезданом саставу и да покуша да освоји своју прву титулу, којој у десетогодишњој каријери није пришао ни близу. Драфтован је 2007. као 16. пик прве рунде, а затим је одиграо четири и по сезоне за Вашингтон, пола једне за Клиперсе и још једну комплетну за Филаделфију.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар