Holivud u Golden Stejtu: Stiže "Svegi Pi"!

Dugogodišnji bek Lejkersa pojačaće šampiona bar na sezonu.

Košarka 07.07.2017 | 20:30
Holivud u Golden Stejtu: Stiže "Svegi Pi"!
Važna vest iz NBA:

Nik Jang (32), poznat i po nadimku "Svegi Pi", stiže među prvake!

Iskusni šuter, rođen 1985, potpisaće jednogodišnji ugovor sa Golden Stejt Voriorsima i dodatno pojačati spoljnu liniju najboljeg tima sveta.

Poznat po košarkaškom umeću, ekscentričnom ponašanju i burnoj vezi sa reperkom Igi Azalejom, Jang je prethodnih godina u Los Anđelesu neretko bio u centru pažnje i sigurno će usmeriti dodatna svetla reflektora i ka "ratnicima" (ako je to uopšte moguće)

Za tim iz "El-Eja" Jang je odigrao četiri sezone, u prošloj prosečno postizao 13,2 poena, a za sebe je i pred Kobi Brajantom znao da kaže da niko ne može da ga sačuva.

Takođe, hvalio se pred novinarima i da "ne može da promaši", a spletom okolnosti u javnost je procurio i snimak na kojem se hvalio da je varao poznatu verenicu. Uz to, poznat je i po ogromnoj kolekciji patika.

U novoj sezoni, Jang će imati šansu da igra u zvezdanom sastavu i da pokuša da osvoji svoju prvu titulu, kojoj u desetogodišnjoj karijeri nije prišao ni blizu. Draftovan je 2007. kao 16. pik prve runde, a zatim je odigrao četiri i po sezone za Vašington, pola jedne za Kliperse i još jednu kompletnu za Filadelfiju.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar