Тео умјесто Криса Пола?!

На столу уговор на 24. 000. 000 долара! Понуђен уговор на три године.

Кошарка 05.07.2017 | 21:30
Тео умјесто Криса Пола?!
Чикаго, Јута, Минесота, Мајами, Денвер, па сад и - ЛА Клиперси! Клуб из Лос Анђелеса последњи је у низу НБА лигаша који волели да од јесени започну сарадњу са најбољим кошаркашем планете ван најјачег првенства света.

Информацију о интересовању Клиперса доноси грчки Еурохоопс.нет, који наводи да су преговори већ у току. Позивајући се на неименоване изворе, угледни кошаркашки сајт пише и да Клиперси српском плеју нуде трогодишњи уговор укупне вредности 24.000.000 долара. Дакле, 8.000.000 по сезони.

Међутим, цео посао ће зависити и од исхода преговора Клиперса са Дериком Роузом, који је слободан у избору нове средине, али је питање да ли - на страну његови неспорни играчки квалитети - вреди ризиковати са играчем који је током деветогодишње каријере имао чак четири операције на колену.

Посебно зато што Клиперсима треба сигурна варијанта, јер траже наследника Криса Пола, деветоструког учесника НБА ол стар утакмице, који каријеру наставља у Хјустону.

Истина, питање је и како би се Теодосић снашао преко баре, али са просеком од 16,8 поена, 6,8 асистенција и 2,1 скоком по евролигашком мечу сви предуслови за поверење су ту. Да не помињемо све партије на репрезентативном нивоу.

Баш због свега тога, очекујте још спекулације о новом Теодосићевом клубу. Биће их скоро сигурно.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар