Teo umjesto Krisa Pola?!

Na stolu ugovor na 24. 000. 000 dolara! Ponuđen ugovor na tri godine.

Košarka 05.07.2017 | 21:30
Teo umjesto Krisa Pola?!
Čikago, Juta, Minesota, Majami, Denver, pa sad i - LA Klipersi! Klub iz Los Anđelesa poslednji je u nizu NBA ligaša koji voleli da od jeseni započnu saradnju sa najboljim košarkašem planete van najjačeg prvenstva sveta.

Informaciju o interesovanju Klipersa donosi grčki Eurohoops.net, koji navodi da su pregovori već u toku. Pozivajući se na neimenovane izvore, ugledni košarkaški sajt piše i da Klipersi srpskom pleju nude trogodišnji ugovor ukupne vrednosti 24.000.000 dolara. Dakle, 8.000.000 po sezoni.

Međutim, ceo posao će zavisiti i od ishoda pregovora Klipersa sa Derikom Rouzom, koji je slobodan u izboru nove sredine, ali je pitanje da li - na stranu njegovi nesporni igrački kvaliteti - vredi rizikovati sa igračem koji je tokom devetogodišnje karijere imao čak četiri operacije na kolenu.

Posebno zato što Klipersima treba sigurna varijanta, jer traže naslednika Krisa Pola, devetostrukog učesnika NBA ol star utakmice, koji karijeru nastavlja u Hjustonu.

Istina, pitanje je i kako bi se Teodosić snašao preko bare, ali sa prosekom od 16,8 poena, 6,8 asistencija i 2,1 skokom po evroligaškom meču svi preduslovi za poverenje su tu. Da ne pominjemo sve partije na reprezentativnom nivou.

Baš zbog svega toga, očekujte još spekulacije o novom Teodosićevom klubu. Biće ih skoro sigurno.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar