СП ће подржати опозив Балабана

Предсједник Градског одбора Социјалистичке партије (СП) Бањалука Раденко Комљеновић рекао је да ће овај одбор подржати опозив предсједника Скупштине града Будимира Балабана.

Република Српска 05.07.2017 | 16:47
СП ће подржати опозив Балабана
Комљеновић је навео да ће СП подржати овај опозив јер је то захтјев ДНС-а и градоначелника Бањалуке Игора Радојичића, те да не види разлог зашто би социјалисти другачије размишљали. 

"Очекујем позитиван исход, остајемо у коалицији и мислим да неће бити проблема, али сматрао сам да је потребно да ово питање размотри и Градски одбор", поручио је Комљеновић. 

Он је додао да ће сутра доставити градоначелнику Игору Радојичићу закључке са сједнице. 

Сједница Градског одбора биће одржана вечерас од 20.00 часова у просторијама странке у Улици Јована Дучића. 

Предсједници градских одбора СНСД-а, ДНС-а, СП-а, Уједињене Српске и одборник из реда мањина одлучили су 3. јула да буде покренут поступак за разрјешење предсједника Скупштине града Бањалука Будимира Балабана. 

На састанку, одржаном у Бањалуци, затражено је да овај приједлог буде увршћен у дневни ред наредне сједнице градског парламента, наведено је у саопштењу Градског одбора СНСД-а Бањалука. 

Констатовано је да је у протеклом периоду нарушен однос унутар коалиције због чега је предсједник Скупштине града још раније позван да поднесе оставку.

Извор: Срна

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

СП подрзава Балабана

05.07.2017 14:53

То знаци да је бањалуцки СП поново под утицајем Сасе Цудица, јер је иницијатива за смјену Балабана потекла од Радојицица - Цудицевог пајтоса!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СпС

05.07.2017 15:38

Политички тата Чудићев је Ђокић а не Радојчић. Истина ову двојицу ђетића везује нешто друго. Још мало па це 'остали" бити вецина у БЛ

Name

ЖУЋО

05.07.2017 15:53

СП ЈЕ НАЈЉИГАВИЈА ПАРТИЈА У РС И НАЈГОРЕ КАДРОВЕ ИМАЈУ, БЕЗ МИРИСА И ОКУСА, КО АНДОЛ НИТИ ПОМАЖЕ НИ ОДМАЖЕ. СКУП ПОЛТРОНА, СП

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл комуниста

05.07.2017 18:59

Потпуно се слажем са коментаром,можда бих изузео директора Н.гробља који их ју убацио и у скупштину РС и општине БЛ.Марјанац Арлов итд. итд по 100 гласова.

Name

Кукило

05.07.2017 19:36

Не слажем се да су без мириса и окуса, горки су. Поготово директор шума и министар рада.