SP će podržati opoziv Balabana

Predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije (SP) Banjaluka Radenko Komljenović rekao je da će ovaj odbor podržati opoziv predsjednika Skupštine grada Budimira Balabana.

Republika Srpska 05.07.2017 | 16:47
SP će podržati opoziv Balabana
Komljenović je naveo da će SP podržati ovaj opoziv jer je to zahtjev DNS-a i gradonačelnika Banjaluke Igora Radojičića, te da ne vidi razlog zašto bi socijalisti drugačije razmišljali. 

"Očekujem pozitivan ishod, ostajemo u koaliciji i mislim da neće biti problema, ali smatrao sam da je potrebno da ovo pitanje razmotri i Gradski odbor", poručio je Komljenović. 

On je dodao da će sutra dostaviti gradonačelniku Igoru Radojičiću zaključke sa sjednice. 

Sjednica Gradskog odbora biće održana večeras od 20.00 časova u prostorijama stranke u Ulici Jovana Dučića. 

Predsjednici gradskih odbora SNSD-a, DNS-a, SP-a, Ujedinjene Srpske i odbornik iz reda manjina odlučili su 3. jula da bude pokrenut postupak za razrješenje predsjednika Skupštine grada Banjaluka Budimira Balabana. 

Na sastanku, održanom u Banjaluci, zatraženo je da ovaj prijedlog bude uvršćen u dnevni red naredne sjednice gradskog parlamenta, navedeno je u saopštenju Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka. 

Konstatovano je da je u proteklom periodu narušen odnos unutar koalicije zbog čega je predsjednik Skupštine grada još ranije pozvan da podnese ostavku.

Izvor: Srna

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

SP podrzava Balabana

05.07.2017 14:53

To znaci da je banjalucki SP ponovo pod uticajem Sase Cudica, jer je inicijativa za smjenu Balabana potekla od Radojicica - Cudicevog pajtosa!

ODGOVORITE
Name

SpS

05.07.2017 15:38

Politički tata Čudićev je Đokić a ne Radojčić. Istina ovu dvojicu đetića vezuje nešto drugo. Još malo pa ce 'ostali" biti vecina u BL

Name

ŽUĆO

05.07.2017 15:53

SP JE NAJLJIGAVIJA PARTIJA U RS I NAJGORE KADROVE IMAJU, BEZ MIRISA I OKUSA, KO ANDOL NITI POMAŽE NI ODMAŽE. SKUP POLTRONA, SP

ODGOVORITE
Name

Bl komunista

05.07.2017 18:59

Potpuno se slažem sa komentarom,možda bih izuzeo direktora N.groblja koji ih ju ubacio i u skupštinu RS i opštine BL.Marjanac Arlov itd. itd po 100 glasova.

Name

Kukilo

05.07.2017 19:36

Ne slažem se da su bez mirisa i okusa, gorki su. Pogotovo direktor šuma i ministar rada.