Током криволова убио пријатеља

Припадници МУП-а Унско-санског кантона /УСК/ ухапсили су лице чији су иницијали Ф. Е. који је на локалитету Бугара код Бихаћа током криволова хицем из пушке убио пријатеља чији су иницијали С. Р, потврђено је из МУП-а УСК.

Босна и Херцеговина 05.07.2017 | 15:58
Током криволова убио пријатеља
Портал “Клиx” је објавио да је ухапшен Елмин Фелић /24/, након убиства Расима Смајића /36/.

Портпарол МУП-а УСК Снежана Галић рекла је да је над Ф.Е. заведена криминалистичка обрада, те да за сада није јасно под којим околностима је дошло до убиства, које се догодило синоћ око 23.00 часа.

С обзиром на то да је ријеч о изразито неприступачном терену, увиђај није било могуће започети синоћ, већ се обавља јутрос.

На лицу мјеста налазе се припадници Полицијске станице Бихаћ и припадници Сектора криминалистичке полиције МУП-а УСК, а под надзором дежурног тужиоца.

Убиство на Бугару у близини Бихаћа, трећи је случај убиства у лову, за мање од мјесец дана.

У лову на подручју планинског превоја Корићине, који се налази између Ливна и Гламоча, 10. јуна погинуло је лице чији су иницијали И.М. /58/ из Ливна, којег је пуцњем из ловачке пушке нехотице убио његов пријатељ И.М. /83/.

Адмир Вуковић из Завидовића убијен је током криволова у мјесту Стог 27. јуна, а његов зет Месуд Крајинић тада је рањен. На њих су, док су носили храну животињама, пуцали отац и син чији иницијали су П.Х. и Е.Х.

Извор: Агенције

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Q

05.07.2017 14:08

Зао ми је и једног и другог, овај сто је извршио убиство теже му је неко икоме.Цудне су људске судбине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxл

05.07.2017 15:04

ПОВЕДИ У ЛОВ НЕКОГ КО ТИ ЈЕ ДУЗАН НРСТО У ЗИВОТУ ИЛ ДИ СЕ ЗАМЈЕРИО ЗБОГ НЕЦЕГ..НЕКАД....И Бууум. НЕ ОДГОВАРАС НИЋ

Name

ЖУЋО

05.07.2017 15:55

ВЕЋИНА ЛОВАЦА ЈЕ ВОЈНО НЕСПОСОБНА. ЛИЈЕЧЕ СЕ УБИЈАЈУЋИ ЈАДНЕ ЖИВОТИЊЕ.

ОДГОВОРИТЕ