Јована инспирише Жељка Јоксимовића

Жељко Јоксимовић је јуче промовисао своју нову песму „Милиметар”, за коју је инспирација била његова супруга Јована Јокисмовић.

Забава 05.07.2017 | 14:07
Јована инспирише Жељка Јоксимовића
Јована ме је инспирисала да напишем ову песму. Истог дана када сам сазнао да је поново трудна, сео сам за своју малу клавијатурицу и направио ову мелодију - рекао је Жељко за „Ало!” и додао да има добар осећај када је реч о будућности овог сингла.

- Пратим свој осећај, који ме никада није преварио. Ова песма ме подсећа на осамдесете. Музика је као парфем, онај добар који памтите годинама, и онда када успете тај исти мирис некако да пробудите, прија вам тај осећај - каже Жељко.

Ипак, како истиче, није увек тако лако направити песму.

- Има ситуација када сам веома нервозан и нерасположен и када мислим да ништа не могу да направим, а баш тог дана се деси нешто добро. Буде и оних дана када се изолујем у свом студију, када ми треба мало више мира. Све је то део тог процеса и стварања песама - каже певач и открива ко се у породици највише радује приновама.



- Сви уживамо у ишчекивању да се Јована породи - уз осмех открива Жељко и додаје да није сигуран да ли и он инспирише Јовану као она њега.

- Не знам, морате то да питате њу. Ја мислим никако - смеје се Жељко и каже да нема неки рецепт за добар брак.

- Нема ту пуно компромиса ако постоји разумевање, живите живот пуним плућима, без икаквог ограничења, и то је једини рецепт који ја могу да поделим - рекао нам је певач, а с обзиром на то да је промоцију песме одржао у холу тржног центра, питали смо га и да ли је опседнут шопингом.

- Волим да идем сам у куповину, али када се ради о стајлингу за јавна појављивања, имам човека који ми помаже. Раније сам то све морао сам и било ми је много стресно и напорно да се бавим тим стварима, сад ми је лакше - открио нам је Јоксимовић.

(Ало)

Коментари / 0

Оставите коментар