Jovana inspiriše Željka Joksimovića

Željko Joksimović je juče promovisao svoju novu pesmu „Milimetar”, za koju je inspiracija bila njegova supruga Jovana Jokismović.

Zabava 05.07.2017 | 14:07
Jovana inspiriše Željka Joksimovića
Jovana me je inspirisala da napišem ovu pesmu. Istog dana kada sam saznao da je ponovo trudna, seo sam za svoju malu klavijaturicu i napravio ovu melodiju - rekao je Željko za „Alo!” i dodao da ima dobar osećaj kada je reč o budućnosti ovog singla.

- Pratim svoj osećaj, koji me nikada nije prevario. Ova pesma me podseća na osamdesete. Muzika je kao parfem, onaj dobar koji pamtite godinama, i onda kada uspete taj isti miris nekako da probudite, prija vam taj osećaj - kaže Željko.

Ipak, kako ističe, nije uvek tako lako napraviti pesmu.

- Ima situacija kada sam veoma nervozan i neraspoložen i kada mislim da ništa ne mogu da napravim, a baš tog dana se desi nešto dobro. Bude i onih dana kada se izolujem u svom studiju, kada mi treba malo više mira. Sve je to deo tog procesa i stvaranja pesama - kaže pevač i otkriva ko se u porodici najviše raduje prinovama.



- Svi uživamo u iščekivanju da se Jovana porodi - uz osmeh otkriva Željko i dodaje da nije siguran da li i on inspiriše Jovanu kao ona njega.

- Ne znam, morate to da pitate nju. Ja mislim nikako - smeje se Željko i kaže da nema neki recept za dobar brak.

- Nema tu puno kompromisa ako postoji razumevanje, živite život punim plućima, bez ikakvog ograničenja, i to je jedini recept koji ja mogu da podelim - rekao nam je pevač, a s obzirom na to da je promociju pesme održao u holu tržnog centra, pitali smo ga i da li je opsednut šopingom.

- Volim da idem sam u kupovinu, ali kada se radi o stajlingu za javna pojavljivanja, imam čoveka koji mi pomaže. Ranije sam to sve morao sam i bilo mi je mnogo stresno i naporno da se bavim tim stvarima, sad mi je lakše - otkrio nam je Joksimović.

(Alo)

Komentari / 0

Ostavite komentar