Лука Јовић на дебију дао шест комада!

Млади српски нападач имао старт из снова у дресу новог клуба. . .

Фудбал 05.07.2017 | 11:00
Лука Јовић на дебију дао шест комада!
Талентовани српски нападач Лука Јовић имао је деби из снова за Ајнтрахт из Франкфурта! Некадашњи фудбалер Црвене звезде и Бенфике постигао је шест голова за 45 минута против мало познатог немачког нижелигаша Хефтриха - 15:0!

Нико Ковач је шансу нашем играчу указао у другом полувремену, а овај не да ју је оберучке искористио, већ је након првих минута у дресу новог клуба натеро навијаче да му кличу. 

"Ово је тек почетак припрема, лимитиран ривал, али много је важно што су наши нападачи халер и Јовић одмах почели да постижу голове. То је добро за њихово самопоуздање", кратко је казао Ковач после утакмице. 

Поменути Себастијан Халер дошао је овог лета из Утрехта за 7.000.000 евра. Он је дао пет комада у првом полувремену. Када је на његово место ушао Јовић успео је чак и да га надмаши. Србин је мрежу Хефтриха погађао у 47', 52', 73', 74', 81' и 84' минуту.  

Подсетимо, Лука Јовић је у претходних годину и по дана у Бенфици на терену провео само 14 минута. Нема сумње да ће му овакав старт упумпати огромно самопоуздање. 

Ајнтрахт из Франкфурта у четвртак путује на турнеју по Америци. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар