Luka Jović na debiju dao šest komada!

Mladi srpski napadač imao start iz snova u dresu novog kluba. . .

Fudbal 05.07.2017 | 11:00
Luka Jović na debiju dao šest komada!
Talentovani srpski napadač Luka Jović imao je debi iz snova za Ajntraht iz Frankfurta! Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i Benfike postigao je šest golova za 45 minuta protiv malo poznatog nemačkog niželigaša Heftriha - 15:0!

Niko Kovač je šansu našem igraču ukazao u drugom poluvremenu, a ovaj ne da ju je oberučke iskoristio, već je nakon prvih minuta u dresu novog kluba natero navijače da mu kliču. 

"Ovo je tek početak priprema, limitiran rival, ali mnogo je važno što su naši napadači haler i Jović odmah počeli da postižu golove. To je dobro za njihovo samopouzdanje", kratko je kazao Kovač posle utakmice. 

Pomenuti Sebastijan Haler došao je ovog leta iz Utrehta za 7.000.000 evra. On je dao pet komada u prvom poluvremenu. Kada je na njegovo mesto ušao Jović uspeo je čak i da ga nadmaši. Srbin je mrežu Heftriha pogađao u 47', 52', 73', 74', 81' i 84' minutu.  

Podsetimo, Luka Jović je u prethodnih godinu i po dana u Benfici na terenu proveo samo 14 minuta. Nema sumnje da će mu ovakav start upumpati ogromno samopouzdanje. 

Ajntraht iz Frankfurta u četvrtak putuje na turneju po Americi. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar