"Божија рука" кренула испод хаљине... !

Руска новинарка оптужила легенду фудбала Дијега Арманда Марадону да је хтео да јој. . . ради свашта!

Фудбал 06.07.2017 | 21:00
"Божија рука" кренула испод хаљине... !
Његова рука одавно је добила надимак "Божија". То је због оног гола руком против Енглеске на Светском првенству у Мексику, на којем је Аргентина постала фудбалски владар света.

Дијего Марадона, без дилеме, један од најбољих фудбалера свих времена, осим по фудбалском знању и вештинама, познат је и по "несташном" духу (најблаже речено), по разноразним скандалима, аферама, али и по томе што обожава жене.

Марадона је ових дана био у Русији, а тамо је требало да га интервјуише новинарка порталаЛифе.ру, Екатерина Надолскаја (30), која га је оптужила за сексуално злостављање.

Млада новинарка тврди да је отишла у Марадонину хотелску собу ради интервјуа, али да се 56-годишњи Аргантинац, уместо одговора на питања, одлучио на "тоталну офанзиву" - почео је да је спопада, пипка, гура руку испод хаљине.

Наводно је на њу бацио 500 долара, када је она све одбила.

"Питала сам га за интервју, а он ме је позвао у своју собу. Са мном је била другарица. Када смо ушли у собу, Марадона је залупио вратима и најпре почео да одговара на питања, а онда је почео да ме спопада. Скинуо ми је хаљину и остала сам само у доњем вешу", тврди ова 30-годишња новинарка.

Екатерина је запретила да ће звати полицију, али онда је Марадона позвао обезбеђење хотела да избаце новинарку.

Марадонин адвокат одбацује све оптужбе и каже да новинарка није поднела никакву пријаву против фудбалске легенде.

Иначе, Марадона је током посете Русији био очаран лепотом тамошњих жена, па је радосно ускликнуо: "Оволико лепих жена на једном месту никада нисам видео!"

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар