"Božija ruka" krenula ispod haljine... !

Ruska novinarka optužila legendu fudbala Dijega Armanda Maradonu da je hteo da joj. . . radi svašta!

Fudbal 06.07.2017 | 21:00
"Božija ruka" krenula ispod haljine... !
Njegova ruka odavno je dobila nadimak "Božija". To je zbog onog gola rukom protiv Engleske na Svetskom prvenstvu u Meksiku, na kojem je Argentina postala fudbalski vladar sveta.

Dijego Maradona, bez dileme, jedan od najboljih fudbalera svih vremena, osim po fudbalskom znanju i veštinama, poznat je i po "nestašnom" duhu (najblaže rečeno), po raznoraznim skandalima, aferama, ali i po tome što obožava žene.

Maradona je ovih dana bio u Rusiji, a tamo je trebalo da ga intervjuiše novinarka portalaLife.ru, Ekaterina Nadolskaja (30), koja ga je optužila za seksualno zlostavljanje.

Mlada novinarka tvrdi da je otišla u Maradoninu hotelsku sobu radi intervjua, ali da se 56-godišnji Argantinac, umesto odgovora na pitanja, odlučio na "totalnu ofanzivu" - počeo je da je spopada, pipka, gura ruku ispod haljine.

Navodno je na nju bacio 500 dolara, kada je ona sve odbila.

"Pitala sam ga za intervju, a on me je pozvao u svoju sobu. Sa mnom je bila drugarica. Kada smo ušli u sobu, Maradona je zalupio vratima i najpre počeo da odgovara na pitanja, a onda je počeo da me spopada. Skinuo mi je haljinu i ostala sam samo u donjem vešu", tvrdi ova 30-godišnja novinarka.

Ekaterina je zapretila da će zvati policiju, ali onda je Maradona pozvao obezbeđenje hotela da izbace novinarku.

Maradonin advokat odbacuje sve optužbe i kaže da novinarka nije podnela nikakvu prijavu protiv fudbalske legende.

Inače, Maradona je tokom posete Rusiji bio očaran lepotom tamošnjih žena, pa je radosno uskliknuo: "Ovoliko lepih žena na jednom mestu nikada nisam video!"

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar