ЛШ: Ненадовић одвео Алашкерт у друго коло!

Српски интенационалац Урош Ненадовић наставио је са сјајним партијама у Алкашерту и постигао гол којимје одвео свој тим у друго коло квалификација за ЛШ.  И то је Лига шампиона - стадион без трибина, капацитет 1. 300 гледалаца и Србин као јунак! Завршен је први круг квалификација за елитно такмичење. . .

Фудбал 05.07.2017 | 00:10
ЛШ: Ненадовић одвео Алашкерт у друго коло!
У уторак вече одиграно је пет реванш утакмица првог кола квалификација за најелитније такмилчење, а бивши играч ОФК Београда, Новог Пазара, Војводине, Рада и Радника из Сурдулилице постао је јунак клубаиз Јерменије.

Двадесеттрогодишњи крилни нападач је пре недељу дана спектакуларним голом донео победу јерменском прваку Алашкерту против Санта Коломе из Андоре у првом колу квалификација за елитно такмичење – 1:0 (1:0), да би у другом сусрету ова два тима такође затресао мррежу противника, који је на крају донео пролаз његовом тиму. 

Ненадовић је у 28. минуту, после изведеног корнера, главом савладао противничког голмана, а иако јек луб из Андоре изједначио у 63. минуту, то их није спречило да се пласирају даље, управо захваљујући бившем играчу ОФК Београда, Новог Пазара, Војводине, Рада и Радника из Сурдулице. 

Квалификације за Лигу шампиона настављају се следеће недеље, 11. и 12. јула, када су на програму прве утакмице другог кола квалификација.



И у осталим вечерашњим утакмицама гости су били успешнији. Хибернијанс је поново тукао естонски Талин (1:0), Викингур Трепчу (4:1), а Њу Сејнтс прошао је после продужетака представника Гибралтара - 3:1. Наредни ривал биће му Ријека.

У окршају Ла Фјорита - Линфилд није било голова. Даље су прошли Ирци због минималне победе у првом сусрету...    

Лига шампиона 1.коло - квалификације, ревнш мечеви:

Инфонет - Хибернијанс 0:1 (први меч 0:2) 
Трепча 89 - ВИикингур 1:4 (1:2) 
Европа - ТНС 1:3 (2:1) 
Санта Колома - Алашкерт 1:1 (0:1) 
Ла Фјорита - Линфилд 0:0 (0:1)

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар