LŠ: Nenadović odveo Alaškert u drugo kolo!

Srpski intenacionalac Uroš Nenadović nastavio je sa sjajnim partijama u Alkašertu i postigao gol kojimje odveo svoj tim u drugo kolo kvalifikacija za LŠ.  I to je Liga šampiona - stadion bez tribina, kapacitet 1. 300 gledalaca i Srbin kao junak! Završen je prvi krug kvalifikacija za elitno takmičenje. . .

Fudbal 05.07.2017 | 00:10
LŠ: Nenadović odveo Alaškert u drugo kolo!
U utorak veče odigrano je pet revanš utakmica prvog kola kvalifikacija za najelitnije takmilčenje, a bivši igrač OFK Beograda, Novog Pazara, Vojvodine, Rada i Radnika iz Surdulilice postao je junak klubaiz Jermenije.

Dvadesettrogodišnji krilni napadač je pre nedelju dana spektakularnim golom doneo pobedu jermenskom prvaku Alaškertu protiv Santa Kolome iz Andore u prvom kolu kvalifikacija za elitno takmičenje – 1:0 (1:0), da bi u drugom susretu ova dva tima takođe zatresao mrrežu protivnika, koji je na kraju doneo prolaz njegovom timu. 

Nenadović je u 28. minutu, posle izvedenog kornera, glavom savladao protivničkog golmana, a iako jek lub iz Andore izjednačio u 63. minutu, to ih nije sprečilo da se plasiraju dalje, upravo zahvaljujući bivšem igraču OFK Beograda, Novog Pazara, Vojvodine, Rada i Radnika iz Surdulice. 

Kvalifikacije za Ligu šampiona nastavljaju se sledeće nedelje, 11. i 12. jula, kada su na programu prve utakmice drugog kola kvalifikacija.



I u ostalim večerašnjim utakmicama gosti su bili uspešniji. Hibernijans je ponovo tukao estonski Talin (1:0), Vikingur Trepču (4:1), a Nju Sejnts prošao je posle produžetaka predstavnika Gibraltara - 3:1. Naredni rival biće mu Rijeka.

U okršaju La Fjorita - Linfild nije bilo golova. Dalje su prošli Irci zbog minimalne pobede u prvom susretu...    

Liga šampiona 1.kolo - kvalifikacije, revnš mečevi:

Infonet - Hibernijans 0:1 (prvi meč 0:2) 
Trepča 89 - VIikingur 1:4 (1:2) 
Evropa - TNS 1:3 (2:1) 
Santa Koloma - Alaškert 1:1 (0:1) 
La Fjorita - Linfild 0:0 (0:1)

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar