Договор пао, Лаказет стиже у Арсенал!

"Тобџије" добијају сјајно појачање. Цена - права ситница!

Фудбал 05.07.2017 | 12:15
Договор пао, Лаказет стиже у Арсенал!
Александар Лаказет договорио је личне услове са Арсеналом и потписаће петогодишњи уговор вредан 52 милиона фунти!

Француски нападач из редова Лиона ускоро ће обавити медицинске прегледе, а званично саопштење требало би да уследи у наредна 24 часа. То значи да ће са новим саиграчима отпутовати на турнеју по Аустралији и Кини.

Арсен Венгер уверен је да ће клуб успети у намери да потпише сјајног Француза, чиме би надмашио трансфер Месута Озила из 2013. године, када је у Лондон из Реал Мадрида стигао за 42,5 милиона фунти.

Лаказет је постигао 28 голова на 30 утакмица прошле сезоне у Лиги 1, чиме је заузео друго место на листи стрелаца иза Единсона Каванија, који је 35 пута тресао противничке мреже.

Од доласка у Лион, био је стрелац тачно 100 лигашких голова на 203 наступа у најјачој француској лиги.

Наводно би 26-годишњи офанзивац преузео дрес са бројем девет од Лукаса Переза, који је на излазним вратима клуба.

Ипак, недавно се појавила и информација да је Лаказет све договорио са Атлетико Мадридом, али до трансфера није дошло, тако да треба сачекати званичну потврду са "Емирејтса".

Такође, Арсенал је у потрази за још појачања. Томас Лемар био је први пик, али уколико не успеју да приволе фудбалера Монака, онда ће се окренути Ријаду Махрезу.

Евентуалним доласком Лаказета, врата би веоватно била затворена за другог Француза, Оливијеа Жируа, којег желе Евертон и Вест Хем.

Извор: мондо.ба

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

матеј

05.07.2017 15:03

Знао Сам да це доци лаказет!мислим да зиру неце отици

ОДГОВОРИТЕ