Слиједи промјена времена

Лијепо вријеме у Босни и Херцеговини ће кратко трајати, већ од сутра нас очекује нова промјена времена.

Босна и Херцеговина 04.07.2017 | 22:18
Слиједи промјена времена
Наиме, сутра ће преовладавати претежно сунчано вријеме. Послијеподне се очекује умјерен развој наоблачења који у планинским подручјима може условити слабе локалне пљускове. Вјетар слаб, у Босни источног и југоисточног смјера, а у Херцеговини сјевероисточног смјера.

Најнижа јутарња температура биће углавном између 10 и 16, на југу од 16 до 20 степени, а највиша дневна температура ваздуха биће већином између 27 и 33 степена.

У четвртак преподне биће сунчано. У другој половини дана очекује се умјерен развој облачности која ће у послијеподневним и вечерњим сатима условити локалне пљускове и грмљавину у Босни и сјеверним деловима Херцеговине.

Вјетар ће бити слаб сјеверног смјера. Најнижа јутарња температура ваздуха биће између 12 и 17, на југу од 17 до 21 степена, а највиша дневна температура између 29 и 35 степена.

У петак се очекује сунчано пријеподне. Јачи развој облачности ће у послијеподневним и вечерњим сатима условити локалне пљускове и грмљавину у Босни и сјеверним и источним подручјима Херцеговине.

Вјетар ће бити слаб сјевероисточног смјера. Најнижа јутарња температура биће углавном између 13 и 18, на југу од 17 до 22 степена, а највиша дневна температура између 30 и 36 степени.

Извор: Агенције

Коментари / 0

Оставите коментар