Евролига наградила Звезду!

Лепо признање за црвено-беле.

Кошарка 06.07.2017 | 18:45
Евролига наградила Звезду!
У конкуренцији свих екипа које се такмиче у Евролиги и Еврокупу, маркетинг тим КК Црвена звезда мтс заузео је високо треће место.

"Тешко је описати речима о каквом се признању ради. Чак 36 тимова било је у конкуренцији за прва три места, а маркетинг тим Црвене звезде мтс је налик на Звездине кошаркаше био у правој борби са ветрењачама. Подсећамо да Црвена звезда мтс има убедљиво најмањи буџет у Евролиги, а и многи клубови у Еврокупу су у том сегменту испред Звезде. Поменути сегмент је важан и на терену, али и у маркетинг активностима клуба", наводи се у саопштењу црвено-белих.

Директор маркетинга Црвене звезде мтс, Филип Сунтурлић, добио је од Ђордија Бартомеуа бронзани трофеј, а у образложењу за доделу трећег места стоји следеће:

"Маркетинг тим Црвене звезде мтс изградио је око навијача изузетну стратегију у дигиталном маркетингу у којој је интегрисана аудио и видео стратегија, активности на дан утакмице и садржаји на друштвеним мрежама’".

У црвено-бели су у саопштењу посебно истакли да је паралелно са клубом, од почетка 2011. године растао и маркетинг тим.

"Морамо истаћи да то не би било могуће без праве 'армије' волонтера. Који су даноноћно били уз клуб, пратили и суделовали у његовим успесима и својом креативношћу направили од Звездиних утакмица истинске спектакле, а дане када смо сви жељно ишчекивали надолазеће мечеве црвено-белих начинили интересантнији, а време натерали да брже пролази", наводе у Звезди и закључују:

"КК Црвена звезда мтс је изузетно поносна на овај успех и то са разлогом. Бити трећи у Европи у било ком сегменту, а поготово у овом где клубови улажу огромне своте новца је заиста невероватан успех. Ипак, нисмо се задовољили учињеним. Поносни смо, али како смо напредовали из дана у дан, тако и верујемо да простора за напредак још увек има. Огроман број Звездиних навијача који су најбољи и највернији у Европи, заслужује и најбољи маркетинг тим".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар