Evroliga nagradila Zvezdu!

Lepo priznanje za crveno-bele.

Košarka 06.07.2017 | 18:45
Evroliga nagradila Zvezdu!
U konkurenciji svih ekipa koje se takmiče u Evroligi i Evrokupu, marketing tim KK Crvena zvezda mts zauzeo je visoko treće mesto.

"Teško je opisati rečima o kakvom se priznanju radi. Čak 36 timova bilo je u konkurenciji za prva tri mesta, a marketing tim Crvene zvezde mts je nalik na Zvezdine košarkaše bio u pravoj borbi sa vetrenjačama. Podsećamo da Crvena zvezda mts ima ubedljivo najmanji budžet u Evroligi, a i mnogi klubovi u Evrokupu su u tom segmentu ispred Zvezde. Pomenuti segment je važan i na terenu, ali i u marketing aktivnostima kluba", navodi se u saopštenju crveno-belih.

Direktor marketinga Crvene zvezde mts, Filip Sunturlić, dobio je od Đordija Bartomeua bronzani trofej, a u obrazloženju za dodelu trećeg mesta stoji sledeće:

"Marketing tim Crvene zvezde mts izgradio je oko navijača izuzetnu strategiju u digitalnom marketingu u kojoj je integrisana audio i video strategija, aktivnosti na dan utakmice i sadržaji na društvenim mrežama’".

U crveno-beli su u saopštenju posebno istakli da je paralelno sa klubom, od početka 2011. godine rastao i marketing tim.

"Moramo istaći da to ne bi bilo moguće bez prave 'armije' volontera. Koji su danonoćno bili uz klub, pratili i sudelovali u njegovim uspesima i svojom kreativnošću napravili od Zvezdinih utakmica istinske spektakle, a dane kada smo svi željno iščekivali nadolazeće mečeve crveno-belih načinili interesantniji, a vreme naterali da brže prolazi", navode u Zvezdi i zaključuju:

"KK Crvena zvezda mts je izuzetno ponosna na ovaj uspeh i to sa razlogom. Biti treći u Evropi u bilo kom segmentu, a pogotovo u ovom gde klubovi ulažu ogromne svote novca je zaista neverovatan uspeh. Ipak, nismo se zadovoljili učinjenim. Ponosni smo, ali kako smo napredovali iz dana u dan, tako i verujemo da prostora za napredak još uvek ima. Ogroman broj Zvezdinih navijača koji su najbolji i najverniji u Evropi, zaslužuje i najbolji marketing tim".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar