Мурињо шизи због појачања!

Португалац разочаран што је за месец дана стигло само једно ново име!

Фудбал 06.07.2017 | 19:00
Мурињо шизи због појачања!
Менаџер Манчестер Јунајтеда Жозе Мурињо незадовољан је недостатком активности свог клуба на трансфер пијаци овога лета, јавља британски Скај спорт.

Кормилар Црвених ђавола жели да заврши трансфер нападача мадридског Реала Алвара Морате током ове недеље како би га имао већ на првој прозивци у суботу у Карингтону (тренинг центру Јунајтеда). Моратини менаџери у понедељак су у Мадриду разговарали са челницима Караљевског тима око будућности свог клијента, али је неопходно да Јунајтед крене у конкретну акцију.

Мурињо је још крајем прошле сезоне заједно са извршним потпредседником Едом Вудвордом одредио већ које позиције у тиму жели да ојача, али је до сада од свих жеља стигао само Виктор Линделеф из Бенфике. И док Посебни жели појачања пре него што поведе екипу на тронедељну турнеју широм света, мораће да сачека и да остали клубови прво доведу појачања, како би он тек касније могао да купује. 

Челси преговара са Монаком око куповине везисте Тијемунеа Бакајока, а закључење тог посла отворило би врата трансферу Немање Матића са Стамфорд Бриџа на Олд Трафорд код бившег тренера. Јунајтеду треба и појачање у шпицу напада, посебно после одласка Златана Ибрахимовића, а пошто је и Рунијева будућност под знаком питања, Алваро Моратаим треба као лебац у овом тренутку.

Ипак, Руни би могао лако да напусти Олд Трафорд до 31. августа уколико дођу нова појачања, а Евертон се помиње као потенцијални нови тим за искусног нападача. Уколико дође до тога Руни ће на Гудисон Парк отићи на позајмицу, а Јунајтед ће морати да му плаћа део зараде.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар