Murinjo šizi zbog pojačanja!

Portugalac razočaran što je za mesec dana stiglo samo jedno novo ime!

Fudbal 06.07.2017 | 19:00
Murinjo šizi zbog pojačanja!
Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo nezadovoljan je nedostatkom aktivnosti svog kluba na transfer pijaci ovoga leta, javlja britanski Skaj sport.

Kormilar Crvenih đavola želi da završi transfer napadača madridskog Reala Alvara Morate tokom ove nedelje kako bi ga imao već na prvoj prozivci u subotu u Karingtonu (trening centru Junajteda). Moratini menadžeri u ponedeljak su u Madridu razgovarali sa čelnicima Karaljevskog tima oko budućnosti svog klijenta, ali je neophodno da Junajted krene u konkretnu akciju.

Murinjo je još krajem prošle sezone zajedno sa izvršnim potpredsednikom Edom Vudvordom odredio već koje pozicije u timu želi da ojača, ali je do sada od svih želja stigao samo Viktor Lindelef iz Benfike. I dok Posebni želi pojačanja pre nego što povede ekipu na tronedeljnu turneju širom sveta, moraće da sačeka i da ostali klubovi prvo dovedu pojačanja, kako bi on tek kasnije mogao da kupuje. 

Čelsi pregovara sa Monakom oko kupovine veziste Tijemunea Bakajoka, a zaključenje tog posla otvorilo bi vrata transferu Nemanje Matića sa Stamford Bridža na Old Traford kod bivšeg trenera. Junajtedu treba i pojačanje u špicu napada, posebno posle odlaska Zlatana Ibrahimovića, a pošto je i Runijeva budućnost pod znakom pitanja, Alvaro Morataim treba kao lebac u ovom trenutku.

Ipak, Runi bi mogao lako da napusti Old Traford do 31. avgusta ukoliko dođu nova pojačanja, a Everton se pominje kao potencijalni novi tim za iskusnog napadača. Ukoliko dođe do toga Runi će na Gudison Park otići na pozajmicu, a Junajted će morati da mu plaća deo zarade.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar