Интер тражи штопера...!

„Капиталац“ Санчез, „премија“ Кристенсен или „закрпа“ Фацио? Тежак задатак пред управом Нероазура.

Фудбал 06.07.2017 | 17:00
Интер тражи штопера...!
После Милана Шкринијара који ће следећег четвртка бити на прозивци Интера, руководство Нероазура спремно је да тренеру Лућану Спалетију доведе још једног централног дефанзивца. Трансфер гуру Валтер Сабатини који је ангажован од стане кинеских власника током викенда је у Паризу причао са менаџериома Маркињоса и Кимпембеа, али и добио одговор да нису заинтерсовани.

Интеру се свиђа Дејвинсон Санчез. Колумбијац, 1996. годиште, штопер Ајакса је фудбалер по укусу тренера, међутим, проблем је што Копљаници траже много за њега, чак 40.000.000 евра, што је потврдио и Марк Овермарс.

„Интер хоће Санчеза? ОК, можемо да причамо, али не пуштамо га за мање од 40.000.000. Што се тиче Кенија Тетеа (још један играч Ајакса) Интер није причао са нама, можда са његовим менаџером Мином Рајолом јесте“, рекао је спортски директор.

Када је таква ситуација са жељама, односно "капиталцима", а нема пара, онда нема ни кукања, тражи се даље.

Једно име које је испливало у први план као релативно реално је дански штопер Андреас Кристенсен, дефанзивац, такође 1996. годиште, који је тренутно у власништву Челсија. Стамени штопер вратио се овог лета са позајмице из Менехнгладбаха, али како тренутно стоје ствари за њега нема места на Стамфорд Бриџу међу Плавцима.

Антонио Конте већ има на располагању Давида Луиза, Кејхила и Аспиликуету, а очекује се и долазак Антонија Ридигера, па би продаја Кристенсена за око 20.000.000 колико га цене у Лондону, могла да дође у обзир. Ради се о младом, квалитетном и снажном играчу који би био појачање, али видећемо да ли је Интер кадар да га доведе.

Утисак је да би најопасније за Интер било да се Нероазури задрже на последњој жељи, искусном аргентинском дефанзивцу Федерику Фацију (30) који је такође од јутрос једно од имена које се спомиње на Меаци. Спалети га врло добро познаје јер га је тренирао у Роми до овог лета, а утисак је да би он био и јефтина солуција јер му је цена тек око 7.000.000 евра. Опет, питање је какав квалитет добијате за ту своту, јер је Фацио реално гледано ипак "закрпа".

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар