Јовић љетује у Атини, а потписује у Минхену?

Где ће, када ће и да ли ће Стефан Јовић - врућа је тема ван Србије ових дана.

Кошарка 06.07.2017 | 11:30
Јовић љетује у Атини, а потписује у Минхену?
"Стефан Јовић прелази у Олимпијакос".

Ово је била вест коју је портал Спортандо објавио прошле недеље, после чега је уследио деманти па се и сама редакција извинила кратком објавом да није имала праву информацију и да се трансфер неће догодити.

Али, неколико дана касније, други европски портал посвећен кошарци, овог пута грчки - "Еурохоопс" - објавио је исту вест и отишао корак даље.

"Еурохоопс" пише дословце овако:

"У тренутку када играч има понуде Макабија из Тел Авива и Локомотиве Кубан, а Олимпијакос демантује било какво интересовање за њега, чињеница је да је он (Јовић, прим. аут) допутовао у Грчку како би био тестиран, а то значи само једно - уколико је здрав, потписаће уговор са црвенима".

Дакле, у једној реченици, "Еурохоопс" је констатовао и да је вицешампион Европе демантовао да преговара са репрезентативцем Србије и да је он на прегледима у Пиреју, где би сваког тренутка могао да постане играч Олимпијакоса.

"Еурохоопс" је констатовао да је "до сада, Олимпијакос био заинтересован за бекове који имају другачији стил од српског плејмејкера, јер у саставу већ имају Вагелиса Манцариса, који игра слично као Јовић".

А, онда…

"Алекасандар Рашковић, Јовићев менаџер, потврдио је да се његов клијент тренутно налази у Атини, али само због годишњег одмора. Било како било, према 'Еурохоопсовим' изворима, Јовић ће већ медицински испитан", наведена је још једна контрадикторност.

За крај, "Еурохоопс" је оставио спекулацију око тога колико ће Црвена звезда зарадити од Јовићевог одласка овог лета - само 50.000 евра.

Међутим, мало пре 13 часова у уторак, израелски новинар Давид Пик, објавио је позивајући се на сопствене изворе да ће Јовић потписати за Бајерн Минхен, који са клупе води наш селектор Алекасндар Ђорђевић и да ће уговор важити до лета 2019. године.

Да ли ће Јовић отићи са Малог Калемегдана лета 2017. тешко је рећи, али с обзиром на то да му уговор шампионом Србије истиче следећег лета и да му се дугује велики новац због којег је уговорено обештећење троструко умањено (незванично са 160 на 50 хиљада евра), реалност је да Црвена звезда неће осетно зарадити на том трансферу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар