Бабић жели у Звезду, Пешић на прегледима, Родић...

Срђан Бабић, члан младе златне генерације Србије са Светског првенства на Новом Зеланду, каже да жели да појача Црвену звезду овог лета.

Фудбал 04.07.2017 | 19:15
Бабић жели у Звезду, Пешић на прегледима, Родић...
Бивши штопер Војводине претходне две сезоне члан је Реал Сосиједада, где је углавном играо за Б састав тима са Аноете, док је прошлу годину провео на позајмици у друголигашу Реусу.

"Тачно је да је интересовање Црвене звезде велико. Разговарао сам с Звезданом Терзићем о мом евентуалном доласку на Маракану, истакао је да би желео да ме види у тиму за идућу сезону. Уговором сам везан са Реал Сосиједад и без сагласности клуба не могу ништа да планирам и тврдим", каже Бабић у разговору за 'Журнал'. 

Црвено-бели ужурбано раде на комплетирању тима, већ су стигли универзалац крушевачког Напретка Марко Гобељић, десни бек Филип Стојковић, штопер Вујадин Савић из Шерифа из Тираспоља, бразилски офанзивни везиста Рикардињо, такође из Шерифа.

Вишегодишњи уговор са клубом потписао је Ричмонд Боаћи, пошто је италијанска Латина банкротирала, док би током дана требало да буде представљен и Александар Пешић, бишви нападач нишког Радничког, Тулуза и Аталанте.

"Вратио сам се у Шпанију да регулишем статус и очекујем предлог од управе Реал Сосиједада, с обзиром на то да сам у овом тренутку далеко од играња у првом тиму. После тога, отварају се сва врата и биће познат мој даљи ангажман. Истина је да је Црвена звезда показала највише интересовања, а и моја лична жеља је да дођем у Београд. Надам се да ће све да буде у најбољем реду. Ипак, мораћемо да сачекамо став Реал Сосиједада о мом даљем статусу у овом клубу", истиче Бабић и додаје да је у контакту с генералним директором Звезданом Терзићем.

Осим побројаних играча, на листи потенцијални појачања већ неко време фигурирају и везиста Амкара Бранко Јовичић, који је такође веома близу доласка, везњак Осасуне Горан Чаушић, као и леви бек Крила Совјетова, некадашњи ОФК Београда и Зенита из Санкт Петербурга, Милан Родић.

Вицешампион Србије започео је сезону мање од месец дана по завршетку претходне, а у четвртак га очекује реванш за Флоријаном на Малти, где ће бранити предност од 3:0 из Београда.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар