Babić želi u Zvezdu, Pešić na pregledima, Rodić...

Srđan Babić, član mlade zlatne generacije Srbije sa Svetskog prvenstva na Novom Zelandu, kaže da želi da pojača Crvenu zvezdu ovog leta.

Fudbal 04.07.2017 | 19:15
Babić želi u Zvezdu, Pešić na pregledima, Rodić...
Bivši štoper Vojvodine prethodne dve sezone član je Real Sosijedada, gde je uglavnom igrao za B sastav tima sa Anoete, dok je prošlu godinu proveo na pozajmici u drugoligašu Reusu.

"Tačno je da je interesovanje Crvene zvezde veliko. Razgovarao sam s Zvezdanom Terzićem o mom eventualnom dolasku na Marakanu, istakao je da bi želeo da me vidi u timu za iduću sezonu. Ugovorom sam vezan sa Real Sosijedad i bez saglasnosti kluba ne mogu ništa da planiram i tvrdim", kaže Babić u razgovoru za 'Žurnal'. 

Crveno-beli užurbano rade na kompletiranju tima, već su stigli univerzalac kruševačkog Napretka Marko Gobeljić, desni bek Filip Stojković, štoper Vujadin Savić iz Šerifa iz Tiraspolja, brazilski ofanzivni vezista Rikardinjo, takođe iz Šerifa.

Višegodišnji ugovor sa klubom potpisao je Ričmond Boaći, pošto je italijanska Latina bankrotirala, dok bi tokom dana trebalo da bude predstavljen i Aleksandar Pešić, bišvi napadač niškog Radničkog, Tuluza i Atalante.

"Vratio sam se u Španiju da regulišem status i očekujem predlog od uprave Real Sosijedada, s obzirom na to da sam u ovom trenutku daleko od igranja u prvom timu. Posle toga, otvaraju se sva vrata i biće poznat moj dalji angažman. Istina je da je Crvena zvezda pokazala najviše interesovanja, a i moja lična želja je da dođem u Beograd. Nadam se da će sve da bude u najboljem redu. Ipak, moraćemo da sačekamo stav Real Sosijedada o mom daljem statusu u ovom klubu", ističe Babić i dodaje da je u kontaktu s generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem.

Osim pobrojanih igrača, na listi potencijalni pojačanja već neko vreme figuriraju i vezista Amkara Branko Jovičić, koji je takođe veoma blizu dolaska, veznjak Osasune Goran Čaušić, kao i levi bek Krila Sovjetova, nekadašnji OFK Beograda i Zenita iz Sankt Peterburga, Milan Rodić.

Vicešampion Srbije započeo je sezonu manje od mesec dana po završetku prethodne, a u četvrtak ga očekuje revanš za Florijanom na Malti, gde će braniti prednost od 3:0 iz Beograda.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar