Сага Перишић - да ли је Интер насамарио Муриња?!

Нероазури не губе време док премијерлигаш оклева у преговрима око Хрвата.

Фудбал 06.07.2017 | 11:00
Сага Перишић - да ли је Интер насамарио Муриња?!
Чини се да се Манчестер Јунајтед и Интер играју мачке и миша у преговорима око трансфера Ивана Перишића. Већ месецима иде прича како премијерлигаш са Олд Трафорда жели пошто-пото хрватског репрезентативца. И заиста, све чешће информације о том трансферу стижу откако је Жозе Мурињо уживо гледао у Загребу фудбалера Нероазура у дресу националног тима.

А шта се заправо дешава?

Интер је наводно већ саопштио Енглезима да или донесу чек од 50.000.000 евра или да уопште не долазе на Меацу. Видећемо да ли ће тај ултиматум уртодити плодом, засад Јунајтед није ни близу тражене суме пошто је послао прво иницијалну понуду од 30.000.000, затим и другу од 40.000.000 која је глатко одбијена у понедељак по подне.

У међувремену, италијански трансфер гуру Ђанлука ди Марцио објавио је да је Манчестер Јунајтед спреман да подигне понуду за 28-годишњег фудбалера, али да Интер сада не жели да прода Перишића. Наводно је енглески тим у сталном контакту са хрватским фудбалером преко кога је поручио Интеру да ће им послати нову понуду, али да не треба да гаје илузије јер она никако неће бити у рангу онога што милански тим тражи - 50.000.000.

Такође, нова понуда можда неће уследити одмах, већ тек крајем јула, па се чини да Перишић неће скоро на Олд Трафорд. Тај празан ход Интер ће искористити да проба да наговори Хрвата да остане у Милану и у годинама које следе, а за то су спремили и идеалну удицу у виду новог уговора.

Хрвату ће бити понуђен споразум до јуна 2022. године, са годишњом платом од 4.000.000 евра плус бонуси, што би, сматрају у Интеру, било сасвим довољно да задржи Перишића на Ђузепе Меаци. Наравно, под условом да се овај није договорио већ с Мурињом за маснију лову.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар