Saga Perišić - da li je Inter nasamario Murinja?!

Neroazuri ne gube vreme dok premijerligaš okleva u pregovrima oko Hrvata.

Fudbal 06.07.2017 | 11:00
Saga Perišić - da li je Inter nasamario Murinja?!
Čini se da se Mančester Junajted i Inter igraju mačke i miša u pregovorima oko transfera Ivana Perišića. Već mesecima ide priča kako premijerligaš sa Old Traforda želi pošto-poto hrvatskog reprezentativca. I zaista, sve češće informacije o tom transferu stižu otkako je Žoze Murinjo uživo gledao u Zagrebu fudbalera Neroazura u dresu nacionalnog tima.

A šta se zapravo dešava?

Inter je navodno već saopštio Englezima da ili donesu ček od 50.000.000 evra ili da uopšte ne dolaze na Meacu. Videćemo da li će taj ultimatum urtoditi plodom, zasad Junajted nije ni blizu tražene sume pošto je poslao prvo inicijalnu ponudu od 30.000.000, zatim i drugu od 40.000.000 koja je glatko odbijena u ponedeljak po podne.

U međuvremenu, italijanski transfer guru Đanluka di Marcio objavio je da je Mančester Junajted spreman da podigne ponudu za 28-godišnjeg fudbalera, ali da Inter sada ne želi da proda Perišića. Navodno je engleski tim u stalnom kontaktu sa hrvatskim fudbalerom preko koga je poručio Interu da će im poslati novu ponudu, ali da ne treba da gaje iluzije jer ona nikako neće biti u rangu onoga što milanski tim traži - 50.000.000.

Takođe, nova ponuda možda neće uslediti odmah, već tek krajem jula, pa se čini da Perišić neće skoro na Old Traford. Taj prazan hod Inter će iskoristiti da proba da nagovori Hrvata da ostane u Milanu i u godinama koje slede, a za to su spremili i idealnu udicu u vidu novog ugovora.

Hrvatu će biti ponuđen sporazum do juna 2022. godine, sa godišnjom platom od 4.000.000 evra plus bonusi, što bi, smatraju u Interu, bilo sasvim dovoljno da zadrži Perišića na Đuzepe Meaci. Naravno, pod uslovom da se ovaj nije dogovorio već s Murinjom za masniju lovu.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar