Звезда мора још да чека!

Баша тражи 2. 400. 000 евра од Лила, навијачи против Лудака! На Маракани морају да буду стрпљиви.

Фудбал 06.07.2017 | 10:00
Звезда мора још да чека!
Нови тренер Лила Марсело Бијелса је одлучио: Марко Баша није у његовим плановима за наредну сезону. Међутим, то не значи да некадашњи репрезентативац Црне Горе има отворен пут ка Црвеној звеузди.

Према информацијама из Француске уз Марвана Мартана искусни штопер је најплаћенији играч Лила. Он има годишњу плату од 2.700.000 евра у бруто износу, па би француски клуб за превремени раскид уговора требало да Баши исплати 2.400.000.

Бивши члан ОФК Београда тек треба да седне за сто са новим председником Лила и договори услове превременог прекида сарадње. Постоји могућност да Баша опрости један део и добије чисте папире, али...

Замршену ситуацију око Баше компликују и навијачи. Председник фанова Лила жели да Башаостане и не слаже се са одлуком Марсела Бијелсе, популарног Лудака, да отпише искусног штопера. Можда и разумљиво, обзиром да је Баша у претходних пет сезона пружао одличне партије и константно био један од најзапаженијих играча Лила.

Како било, ситуацију око Марка Баше помно прате са Маракане и чекају да реагују. Спортски директор Митар Мркела је најавио да ће црвено-бели у овом прелазном року ангажовати двојицу штопера. Пред вратима је Срђан Бабић, чека се још један...

Можда је Баша тај.

Извор: моззартспорт

Фото Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар