Zvezda mora još da čeka!

Baša traži 2. 400. 000 evra od Lila, navijači protiv Ludaka! Na Marakani moraju da budu strpljivi.

Fudbal 06.07.2017 | 10:00
Zvezda mora još da čeka!
Novi trener Lila Marselo Bijelsa je odlučio: Marko Baša nije u njegovim planovima za narednu sezonu. Međutim, to ne znači da nekadašnji reprezentativac Crne Gore ima otvoren put ka Crvenoj zveuzdi.

Prema informacijama iz Francuske uz Marvana Martana iskusni štoper je najplaćeniji igrač Lila. On ima godišnju platu od 2.700.000 evra u bruto iznosu, pa bi francuski klub za prevremeni raskid ugovora trebalo da Baši isplati 2.400.000.

Bivši član OFK Beograda tek treba da sedne za sto sa novim predsednikom Lila i dogovori uslove prevremenog prekida saradnje. Postoji mogućnost da Baša oprosti jedan deo i dobije čiste papire, ali...

Zamršenu situaciju oko Baše komplikuju i navijači. Predsednik fanova Lila želi da Bašaostane i ne slaže se sa odlukom Marsela Bijelse, popularnog Ludaka, da otpiše iskusnog štopera. Možda i razumljivo, obzirom da je Baša u prethodnih pet sezona pružao odlične partije i konstantno bio jedan od najzapaženijih igrača Lila.

Kako bilo, situaciju oko Marka Baše pomno prate sa Marakane i čekaju da reaguju. Sportski direktor Mitar Mrkela je najavio da će crveno-beli u ovom prelaznom roku angažovati dvojicu štopera. Pred vratima je Srđan Babić, čeka se još jedan...

Možda je Baša taj.

Izvor: mozzartsport

Foto Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar