Тавамба: Сума се радује Партизану!

Такав играч се ретко виђа! “Истина је да је по доласку у Словачку био импулсиван, имао је проблема са саиграчима и тренером. Године искуства су допринеле томе да сада буде другачији, много смиренији", навео је нападач Партизана који је својевремено играо са Сумом у Словачкој.

Фудбал 04.07.2017 | 18:45
Тавамба: Сума се радује Партизану!
Сага о доласку Сејдубе Суме у Партизан је близу коначног расплета, а очигледно је немалу улогу имао нападач црно-белих Леандре Тавамба који је фудбалером из Гвинеје играо у словачкој Нитри.

Доста тога доброг је Тавамба испричао о београдском клубу и каже да је Сума срећан због новог поглавља у каријери.

“Причали смо о Партизану, радује се новом изазову. Прошле недеље ми је рекао да су преговори још у току и да би ове недеље све требало да се реши позитивно и да дође код нас у Партизан. Из онога што ми је рекао схватио сам колико то жели, није ни отишао у Јерменију са Слованом баш због тога“, рекао је Тавамба за Вечерње новости.

Присталице црно-белих су у квалитете креативног везисте Слована могле да се увере преко клипова на интернету, а Тавамба тврди да уживо све то изгледа много озбиљније.

“Сума није само добар играч, он је фантастичан фудбалер. Има невероватну технику, то што он може са лоптом ретко где сам видео. Ми смо на другачијем нивоу у односу на словачку лигу, ипак, верујем да ће се брзо привићи.“

Уз приче о Сумином квалитету, некако паралелно иду и коментари о његовом бунтовништву, бубицама у глави.

“Истина је да је по доласку у Словачку био импулсиван, имао је проблема са саиграчима и тренером. Године искуства су допринеле томе да сада буде другачији, много смиренији.“

Извор: моззартспорт

ФОТО: Старспорт

Коментари / 0

Оставите коментар