Tavamba: Suma se raduje Partizanu!

Takav igrač se retko viđa! “Istina je da je po dolasku u Slovačku bio impulsivan, imao je problema sa saigračima i trenerom. Godine iskustva su doprinele tome da sada bude drugačiji, mnogo smireniji", naveo je napadač Partizana koji je svojevremeno igrao sa Sumom u Slovačkoj.

Fudbal 04.07.2017 | 18:45
Tavamba: Suma se raduje Partizanu!
Saga o dolasku Sejdube Sume u Partizan je blizu konačnog raspleta, a očigledno je nemalu ulogu imao napadač crno-belih Leandre Tavamba koji je fudbalerom iz Gvineje igrao u slovačkoj Nitri.

Dosta toga dobrog je Tavamba ispričao o beogradskom klubu i kaže da je Suma srećan zbog novog poglavlja u karijeri.

“Pričali smo o Partizanu, raduje se novom izazovu. Prošle nedelje mi je rekao da su pregovori još u toku i da bi ove nedelje sve trebalo da se reši pozitivno i da dođe kod nas u Partizan. Iz onoga što mi je rekao shvatio sam koliko to želi, nije ni otišao u Jermeniju sa Slovanom baš zbog toga“, rekao je Tavamba za Večernje novosti.

Pristalice crno-belih su u kvalitete kreativnog veziste Slovana mogle da se uvere preko klipova na internetu, a Tavamba tvrdi da uživo sve to izgleda mnogo ozbiljnije.

“Suma nije samo dobar igrač, on je fantastičan fudbaler. Ima neverovatnu tehniku, to što on može sa loptom retko gde sam video. Mi smo na drugačijem nivou u odnosu na slovačku ligu, ipak, verujem da će se brzo privići.“

Uz priče o Suminom kvalitetu, nekako paralelno idu i komentari o njegovom buntovništvu, bubicama u glavi.

“Istina je da je po dolasku u Slovačku bio impulsivan, imao je problema sa saigračima i trenerom. Godine iskustva su doprinele tome da sada bude drugačiji, mnogo smireniji.“

Izvor: mozzartsport

FOTO: Starsport

Komentari / 0

Ostavite komentar