Максо, како се осјећаш као играч од 100.000.000 евра?!

Тако бар тврде Слепи мишеви!

Фудбал 07.07.2017 | 22:30
Максо, како се осјећаш као играч од 100.000.000 евра?!
Стигао је без обештећења, али на Местаљи очигледно сматрају да би Немања Максимовићмогао да у будућности Валенсији донесе право богатство. Јер како другачије објаснити одлуку Управе да у уговору са доскорашњим У21 репрезентативцем Србије убаце клаузулу по којој ће његова слобода убудуће коштати округло 100.000.000 евра!

Информацију је на званичној промоцији Максимовића новинарима открио председник Анил Мурти, додајући да су сви у клубу уверени да ће доскорашњи везиста Астане бити и те како битан шраф за Валенсију у годинама пред нама. Без обзира на то што је њега на Местаљу довео сада већ бивши спортски дирекотр Гарсија Питарх пре но што је месту уступиуо Рамону Алексанку.

Ипак, Максимовић је хладнокрван. Какав је и обично на терену. Па на питање о томе да ли му прописано обештећење од 100.000.000 ствара притисак мирно каже.

"То је ствар за клуб. За мене је само важно да на терену покажем да вредим као фудбалер. И само ме то занима".

А како се Максимовић представио навијачима Валенсије?

"Могу да играм на неколико позиција. Могу да играм офанзивније, дефанзивније... Рецимо да себе сматрам осмицом, мада сам у Србији играо и шестицу".

Пронаћи сличног играча заиста је тешко, али има их на које се Максимовић угледа.

"Модрић, Инијеста, Крос... Није да се поредим са њима, али гледам их јер играмо на истим позицијама", одговара Максимовић.

Нека је са срећом.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар