Makso, kako se osjećaš kao igrač od 100.000.000 evra?!

Tako bar tvrde Slepi miševi!

Fudbal 07.07.2017 | 22:30
Makso, kako se osjećaš kao igrač od 100.000.000 evra?!
Stigao je bez obeštećenja, ali na Mestalji očigledno smatraju da bi Nemanja Maksimovićmogao da u budućnosti Valensiji donese pravo bogatstvo. Jer kako drugačije objasniti odluku Uprave da u ugovoru sa doskorašnjim U21 reprezentativcem Srbije ubace klauzulu po kojoj će njegova sloboda ubuduće koštati okruglo 100.000.000 evra!

Informaciju je na zvaničnoj promociji Maksimovića novinarima otkrio predsednik Anil Murti, dodajući da su svi u klubu uvereni da će doskorašnji vezista Astane biti i te kako bitan šraf za Valensiju u godinama pred nama. Bez obzira na to što je njega na Mestalju doveo sada već bivši sportski direkotr Garsija Pitarh pre no što je mestu ustupiuo Ramonu Aleksanku.

Ipak, Maksimović je hladnokrvan. Kakav je i obično na terenu. Pa na pitanje o tome da li mu propisano obeštećenje od 100.000.000 stvara pritisak mirno kaže.

"To je stvar za klub. Za mene je samo važno da na terenu pokažem da vredim kao fudbaler. I samo me to zanima".

A kako se Maksimović predstavio navijačima Valensije?

"Mogu da igram na nekoliko pozicija. Mogu da igram ofanzivnije, defanzivnije... Recimo da sebe smatram osmicom, mada sam u Srbiji igrao i šesticu".

Pronaći sličnog igrača zaista je teško, ali ima ih na koje se Maksimović ugleda.

"Modrić, Inijesta, Kros... Nije da se poredim sa njima, ali gledam ih jer igramo na istim pozicijama", odgovara Maksimović.

Neka je sa srećom.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar