Роналдо остаје!

“Никад нисам ни рекао да идем, само да ме не третирају као деликвента“, наводно је Португалац рекао Флорентину Перезу.

Фудбал 04.07.2017 | 17:15
Роналдо остаје!
Навијачи Реала у нирвани! Конфеденсијал, лист близак председнику клуба Флорентину Перезу, тврди да Кристијано Роналдо остаје у Мадриду! Чак износи и сијасет његових цитата, које додуше није чуо, али поуздано зна да их је изговорио у разговору са Перезом после синоћ завршеног Купа конфедерација.

“Никада нисам ни рекао да хоћу да идем из Реала. Само сам на вечери са саиграчима коментарисао како сам повређен, како осећам да ме третирају као деликвента иако сам испунио све пореске обавезе пратећи инструкције саветника и адвоката. И у Енглеској и у Шпанији“, наводно је Роналдо рекао Перезу мислећи на оптужбе надлежних органа да је утајио порез у висини од 14.800.000 евра.

Португалски медији, пре свега угледна А Бола, још 16. јуна су објавили да је Роналдопобеснео после целог судског процеса. Али не само на надлежне органе, већ и на Реал, јер је очекивао да ће клуб бити агресивнији у одбрани своје највеће звезде. Чак се тада писало да је ЦР7 већ донео одлуку да иде са стадиона “Сантјаго Бернабеу“. Конфеденсијал целу ситуацију тумачи тако што каже како је каснији Перезов иступ у медијима - тада је јасно стао у Роналдову заштиту - одобровољио Португалцу.

“Немам шта да демантујем, јер не желим да улазим у ту прљаву игру. Ако једном нешто демантујеш осуђен си да то увек радиш“, наставио је Роналдо, а ми можемо само да претпоставимо да је управо Перез препричао детаље разговора Конфеденсијалу.

Осврнуо се Роналдо наводно и на гласине да је целу причу баш он свесно пустио у етар како би избоксовао јачи уговор у Мадриду.

“Ко мисли да бих ишао код председника да тражим бољи уговор због свега овога са Пореском управом тај ме уопште не познајте. Ја не функционишем тако“, истакао је Роналдо.

Сада коначно на одмору. Продуженом. Трудиће се Перез да га не нервира.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар