Ronaldo ostaje!

“Nikad nisam ni rekao da idem, samo da me ne tretiraju kao delikventa“, navodno je Portugalac rekao Florentinu Perezu.

Fudbal 04.07.2017 | 17:15
Ronaldo ostaje!
Navijači Reala u nirvani! Konfedensijal, list blizak predsedniku kluba Florentinu Perezu, tvrdi da Kristijano Ronaldo ostaje u Madridu! Čak iznosi i sijaset njegovih citata, koje doduše nije čuo, ali pouzdano zna da ih je izgovorio u razgovoru sa Perezom posle sinoć završenog Kupa konfederacija.

“Nikada nisam ni rekao da hoću da idem iz Reala. Samo sam na večeri sa saigračima komentarisao kako sam povređen, kako osećam da me tretiraju kao delikventa iako sam ispunio sve poreske obaveze prateći instrukcije savetnika i advokata. I u Engleskoj i u Španiji“, navodno je Ronaldo rekao Perezu misleći na optužbe nadležnih organa da je utajio porez u visini od 14.800.000 evra.

Portugalski mediji, pre svega ugledna A Bola, još 16. juna su objavili da je Ronaldopobesneo posle celog sudskog procesa. Ali ne samo na nadležne organe, već i na Real, jer je očekivao da će klub biti agresivniji u odbrani svoje najveće zvezde. Čak se tada pisalo da je CR7 već doneo odluku da ide sa stadiona “Santjago Bernabeu“. Konfedensijal celu situaciju tumači tako što kaže kako je kasniji Perezov istup u medijima - tada je jasno stao u Ronaldovu zaštitu - odobrovoljio Portugalcu.

“Nemam šta da demantujem, jer ne želim da ulazim u tu prljavu igru. Ako jednom nešto demantuješ osuđen si da to uvek radiš“, nastavio je Ronaldo, a mi možemo samo da pretpostavimo da je upravo Perez prepričao detalje razgovora Konfedensijalu.

Osvrnuo se Ronaldo navodno i na glasine da je celu priču baš on svesno pustio u etar kako bi izboksovao jači ugovor u Madridu.

“Ko misli da bih išao kod predsednika da tražim bolji ugovor zbog svega ovoga sa Poreskom upravom taj me uopšte ne poznajte. Ja ne funkcionišem tako“, istakao je Ronaldo.

Sada konačno na odmoru. Produženom. Trudiće se Perez da ga ne nervira.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar