Звездин голман иде на Кипар?!

Дамир Кахриман пред селидбом у Омонију.

Фудбал 04.07.2017 | 16:45
Звездин голман иде на Кипар?!
Није му се дало прошлог лета, али ускоро би Дамир Кахриман могао да крене пут иностранства! Некадашњи репрезентативац Србије и најискуснији чувар мреже Црвене звезде могао би да каријеру настави у кипарској Омонији, пише Спортски журнал.

Руководство црвено-белих не би правило проблеме Кахриману у избору нове средине уколико договори личне услове са клубом из Никозије.

Кахриман је због прехладе пропустио први овосезонски меч против Флоријане, а за првог чувара мреже планиран је млади репрезентативац Србије Филип Манојловић.

Некадашњи члан Војводине и Јавора има уговор до лета 2018.године са Црвеном звездом, али би могао да добије папире у случају договора са Омонијом.

Кахриман је појачао Црвену звезду у лета 2014. године. Прву сезону је био алтернатива Предрагу Рајковићу, али је касније имао статус првог чувара мреже. Због серије киксева у сударима са Лудогорецом и Сасуолом место је препустио Филипу Манојловићу, али се вратио на гол уочи финала купа и дуела са Партизаном. Посао је одрадио коректно.

Поред Манојловића Црвена звезда има још двојицу младиих голмана. Много се очекује од Александра Станковића и Јована Вицића.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар