Zvezdin golman ide na Kipar?!

Damir Kahriman pred selidbom u Omoniju.

Fudbal 04.07.2017 | 16:45
Zvezdin golman ide na Kipar?!
Nije mu se dalo prošlog leta, ali uskoro bi Damir Kahriman mogao da krene put inostranstva! Nekadašnji reprezentativac Srbije i najiskusniji čuvar mreže Crvene zvezde mogao bi da karijeru nastavi u kiparskoj Omoniji, piše Sportski žurnal.

Rukovodstvo crveno-belih ne bi pravilo probleme Kahrimanu u izboru nove sredine ukoliko dogovori lične uslove sa klubom iz Nikozije.

Kahriman je zbog prehlade propustio prvi ovosezonski meč protiv Florijane, a za prvog čuvara mreže planiran je mladi reprezentativac Srbije Filip Manojlović.

Nekadašnji član Vojvodine i Javora ima ugovor do leta 2018.godine sa Crvenom zvezdom, ali bi mogao da dobije papire u slučaju dogovora sa Omonijom.

Kahriman je pojačao Crvenu zvezdu u leta 2014. godine. Prvu sezonu je bio alternativa Predragu Rajkoviću, ali je kasnije imao status prvog čuvara mreže. Zbog serije kikseva u sudarima sa Ludogorecom i Sasuolom mesto je prepustio Filipu Manojloviću, ali se vratio na gol uoči finala kupa i duela sa Partizanom. Posao je odradio korektno.

Pored Manojlovića Crvena zvezda ima još dvojicu mladiih golmana. Mnogo se očekuje od Aleksandra Stankovića i Jovana Vicića.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar